Voljela sam papagaj jer je volio mog psa

Voljela sam papagaj jer je volio mog psa

Moj brat i ja smo dugo sanjali o psu. Ali mama nikada nije dopustila da ga pokrene, kao što imamo mali stan, a već je bio papagac Jaco.

Papagaj toga nismo htjeli. Bio sam predstavljen za moj rođendan, a ne možete odbiti darove. I prodati ga ili dati nekome drugome, bilo je nemoguće, jer je rođak koji je takav dar bio vrlo ranjen. Ako je imao o tome, bilo bi jako uznemireno.

Odlučio sam nazvati papagaj. Ja, iskreno, ne volim ga. Bio je vrlo čudan i bučan. Ponovio je sve što je čulo i učinio u nazočnosti nekoga tko se ne može prenijeti.

Tako smo živjeli s njim četiri mjeseca dok ne dođe Nova godina. Sljedećeg dana siječnja, moj brat i ja sam se probudio i čuo Tovkanyu. Otišli smo u dnevnu sobu i tamo vidjeli štene. Tata ga je kupio, unatoč odbijanju majke, jer je volio psa.

Nakon toga, roditelji su se raspadali, ali glavna stvar je da su djeca sretna. I to je bilo tako. Za razliku od ne-krv, štene, odlučio sam nazvati gospodo Argel, koji je preveden od Armena znači medvjed. Jer štene je bio isti papervijan i nespretan kao medvjed.

Parrot se odmah preselio u pozadinu. Ali bio je prijatelj s štencem. Kada smo oslobodili papagaj iz kaveza, nije se bojao PSA-e, a on ga nije dotaknuo. Kad je papagac letio, skočio je i pobjegao s njim. Štene je bio jedini koji je volio pticu. Da, i ja sam se zaljubio u papagaj, ne manje od PSA.

S pojavom štenca skrbi, papagaj je počeo biti nevidljiv na pozadini brige za psa. Bilo je potrebno hodati s njim i za papagaj samo da otvori kavez. Da, a sama papagaj je jeftinija i bila je potrebna mnogo u manjem volumenu.

Želim reći o nekim igrama, ako ih možete nazvati da su životinje same smislile. Prva igra nazvala sam "ding-don". Kada je poziv nazvan, pas je odmah trčao do vrata.

Do tog vremena već sam ga naučio da izvedu neke momčadi. A kad su vrata bila na vratima, papagaj mu je viknuo: "Sit", a pas je nevoljko izveo tim. Gledaj ovo sa strane, bilo je vrlo zabavno.

Nazvao sam sljedeću igru ​​"Ribolov". Zanoza je zauzela hranu i stisnula od visine na podu. Pas ga pokušava jesti, a ponekad uhvatiti u letu.

Općenito, apsolutno ne žalim što nisam dao i nisam prodao papagaj.

Podijelite na društvenim mrežama::

Slično