Mali papagaj pretrpio je cijelu obitelj

Mali papagaj pretrpio je cijelu obitelj

Vrijeme na ulici bilo je oblačno, mala kiša je bila cijelo jutro. Taj se dan pojavio. Mali valovita papagaj zabava tweet pored noćnog stola, a moje srce tuku u čudo čekanja.

Nikad nisam znao kako odrediti pod papagaja, tako da je ime ptice primio ime Kire. Proveo sam sljedećih 5 sati u potrazi za brigom i od hranite papagaj, i što je najvažnije - kako podučavati razgovor. Tako sam želio sebe prijatelju, ali sudbina zločinca na taj dan sve je odlučilo ..

Cyrus se pokazalo da je malo. Tri mjeseca sam marljivo podučavao parkot riječi. Nema rezultata. Cijeli dan, ptica tiho i mirno sjede u kavezu, ali kad je svjetlo ugašeno, nešto je stavljeno u Kiru, a ona se bijesno počela nositi oko kaveza. Ništa nije pomoglo.

Morali smo otvoriti kavez. A onda je papagaj također prihvaćen da leti u mraku na stanu, udarajući zidove. Svaki dan, uhvatite Kiru i posadite brzu stvar u kavezu, i odlučio sam - neka kuća leti.

. U stanu je vladao žalosti, kao da je netko umro. Djelomično. Moja vjera je umrla u malom paušalnom perjem.

Kira je za cijeli dan kasnije, sjedio je na prsima komoda, pogledao je mrzovoljno u gluhi zid i s velikim zadovoljstvom u fotografiji moje tetke Lise, koja je stajala sljedeća. Tako je cijeli dan trajao, a noću su bili ludi letovi i očaravajući pad nakon sudara s drugim ormarom.

Moji zahtjevi za Googleu, koji su počeli s "papigom autistima - što učiniti", tijekom vremena, prešao u "egzorcist za papagaj, kontakte". Slučaj se približio dan x ..

Moja teta Liza nije bila mnogo vjerojatno, ali je bila vrlo bliska majci, što znači često posjetiti. Keira je razlog zašto se snažno ne sviđa. Tog dana ništa nesiguran nevolje, čak ni mali pristojan i bio je na vodooni od jutra. Tea Party prošao na užas nažalost tračeve i rasprava me je vozio u čežnju.

Ali odjednom sam čuo gotovo bitku moje "djevojke". Kira je militantno napravila 2 kruga časti preko stola i požurila u napad. Prvi je ozlijeđen tetom Lisom, u frizuru od kojih je Kira odlučila vrlo brzo odbiti gnijezdo. Iz dijela se može činiti da je jednostavno zbunjena u kosi, ali znala sam da namjerava mučiti siromašne. osjetio sam.

Nakon što je mala dentela izašla iz vlasišta i ostavila siromašnu staru ogrebotine na nosu, shvatio sam svoj red. Nije poznato koliko bi tog dana više patnji donijelo Kiru ako to nije za mamu. Uz pametan dodir ručnika, probila je papagaj iz stola, a ja sam odmah prekrio pticu s tanjurom od kolačića, koje je Tetushka Lisa uspjela prevrnuti kad se borio s pticom.

Od tog vremena tjedno. Kira je još uvijek pogledala zid i nije reagirao na bilo koje dane. Stojeći vruću večer kolovoza, mama je otvorila prozor. Odjednom je ptica oživjela, osjećala se i odletjela. Moja majka i ja smo pogledali. U njezinim očima vidio sam olakšanje. Sve je bilo u redu.

Podijelite na društvenim mrežama::

Slično