Kako je hrabar papagaj spasio mačku od psa

Kako je hrabar papagaj spasio mačku od psa

Jednom, prolazi kroz trgovinu za kućne ljubimce, vidio sam prekrasan papagaj jaco. Odmah sam postao jasan da je ovaj parrot vrlo hrabar. Držao se kao da se ništa ne boji. Poletio je dućan, tako postavljen klijenti. I odlučio sam ga kupiti, jer živim sam, a moj prijatelj očito ne bi povrijedio.

Dao sam mu ime Marquisa. Živjeli smo s njim vrlo prijateljski. Prijatelji koji su me došli posjetiti odmah zaljubljeni u Marquis. Bilo je jasno da je ne samo ja samo ja. A ako biste trebali biti iskreni, imao je vrlo lijepe oči, u kojima možete gledati zauvijek.

Jedno ljeto predivno jutro odlučili smo hodati s prijateljem. Vjerujem da je Marquis, pa ga nisam stavio u kavez, ali sam ga odlučio dati slobodu. Parrot me jako voli i ne bi izgubio nigdje. Kad smo izašli na ulicu, radovao se sunce.

Odlučio sam otići u sladoled i htio sam kupiti prijatelja nešto ukusno. Marquis je sve ovo vrijeme slijedio me. Ali ovdje, kad sam upravo otišao do štanda s sladoledom, oštro je krenuo i nestao.

Nisam razumio što se događa. Ne razmišljam, slijedio sam ga. Ali nisam mogao uhvatiti s njim. Raspoloženje je nestalo i tužan sam otišao kući. Sutradan je ispisao oglas o nestanku i preplavio ga u cijelom gradu.

Otprilike tjedan dana. Ali odjednom poziv na vrata, jer nisam čekao nikoga, odmah sam shvatio da je nekako povezan s mojim nestalim prijateljem. Ispred mene je stajala djevojka. Donijela me je sretna, ali u isto vrijeme loše vijesti. Moj papagaj je živ, ali ima kuću s slomljenim krilom i šapom. Odmah smo joj otišli. Dok smo išli, djevojka mi je rekla vrlo zanimljivu priču.

Na mački ove djevojke nazvana Anya je napao psa. Bila je vrlo uplašena i nije znala što dalje. Kako se ispostavilo, Marquis je čuo krikove pomoći i odletio kako bi spasio. Čim je odletio do mjesta, nadigao je psa i postavio ga u oči. Pas se spustio iz boli, ali se nije predao. Ljuti pas gurnuo je papagaj. I započeo je napad već na markizu.

Ovaj put papagaj prikovan PSA u drugom oku. Pas je napokon izgubio prilike za uživanje u ptici i počeo ukrasti od bolova natrag. Ali papagaj nije odustao i posljednji udarac oku, koji je već bio bolestan. Magla je pobjegla. Marquis je pao na Zemlju.

Anya je odmah otrčala prema njemu i odnijela kući. Tamo se počela brinuti o njemu i izazvala liječnika koji mu je pomogao u liječenju. Djevojka je htjela napustiti markiza sebi, ali je naimnula na moju najavu i odlučio da će biti bolji s vlasnikom. I našao me na određenoj adresi.

Kad sam vidio svog prijatelja nakon dugog razdvajanja, bio je vrlo sretan. Od tada se moj papagaj i ani mačka stalno igraju zajedno. Moj papagaj pronašao prijatelja i uspio sam pronaći novu ljubav. Dakle, Marquis je promijenio svoj život.

Podijelite na društvenim mrežama::

Slično