Volio sam susjed papagaj

Volio sam susjed papagaj

U mom životu, slika papagaja je konačno pravi odnos susjeda u mom životu. Od tada sam počeo izražavati na ilustraciji koja je moj hobi, osjećaj ljubaznosti papagaja.

To se dogodilo ovako: ja i moja kći dođe u jedan od gradova u mom radu. U tom gradu imam i moja kćer ima stan. Zaustavili smo se u njemu. U apartmanu, naravno, kućna udobnost nije dovoljna, uopće možemo reći. .

Moje dijete je umorno u tugu. U tom trenutku, dogodilo se čudo, pokucali su na naša vrata! .

Rekla je da je tužna nakon škole i do povratka njezinih roditelja dom, osim toga, stariji brat je u vojsci.

Naravno, susreli smo se s roditeljima djevojke, kao i s psom djevojke i par valovitih papiga. To se dogodilo tako da smo tražili posjet susjedima. Bilo je vrlo neugodno, uvijek sam stidljiv u takvim situacijama. Za susjede u kuhinji, gdje smo bili pristojno pozvani da pijemo čaj, bili su papige ženske i muške u kavezu.

Djevojčice čaj pijenje nije bilo jako zanimljivo, brzo kada je sastanak saznati što oboje vole crtati, u mirovini u sobi kćeri naših susjeda. Ostao sam u kuhinji, susjedu, papige i psa.

Ženski papagaj bojao me i svoju kćer. Njezin strah i nepovjerenje izrazio je pogled. Stoga, čak i s otvorenim vratima vrata, ženka nije riješena da napusti kavez. Ali muškarac je bio gostoljubiv. Izražavajući važnost svih njegovog ponašanja, papagaj volio tijekom čajanke da sjedne na moje rame i objavljuje visoke zvukove zvukove najiskrenije u razgovoru susjeda.

Nadalje, čaj se pretvorio u sustav sastanaka svake večeri. U jednoj od večeri, domaća zadaća susjeda bila je Basza Krylova. Ispalo je večer erudicije o tome tko je sa sastanka sudionika bolji pamti tekst slavnog Basnija. .

Vrijeme putovanja prošlo je nezapaženo, a mi smo već kući. Rastanak uvijek podsjeća na sastanak. .

Za oproštaj, kćer susjeda mi je pružila ilustraciju koju sam naslikao, rekao sam joj da volim iracionalne smjerove slikanja. Bio sam prikazan tamo, i sjeo sam na ramenom papagaju.

">
Podijelite na društvenim mrežama::

Slično