Prvo, papagaj je naučio mejau, a onda je postao iz zdjele mačke

Prvo, papagaj je naučio mejau, a onda je postao iz zdjele mačke

Uvijek sam se liječio skeptičnim pticama u ulozi kućnog ljubimca. . Sve se promijenilo kada se parrot pojavio kod kuće.

Priča počinje s činjenicom da sam predstavljen valovitim papigom, na moj rođendan. Prvo, papagaj je nestrpljivo proučavao sve, pogotovo mačke. Mačka je bila samo predmet obožavanja papagaja, volio je lizati ili štipati rep na njega. Najzanimljivija stvar je da se parrot i mačka brzo postala prijatelji, ostavili su tri tjedna.

Sjećanje na papige i istinu je nevjerojatna. Bili smo zaprepašteni što je brzina pernata sjećanja zvukova i može ih reproducirati. Najdraži zvuk bio je mačka "meow". Siromašna mačka, koja je to prvi put čula, neprestano je ugušila i valjala, ali onda sam se koristila. Ponekad je bilo čak i znatiželjno promatrati kako je guranje bio nezadovoljan papagom za anonimno.

Dugo smo shvatili ime za našu pticu. Jednom kad se sestra odlučila skuhati čaj s metom, velikodušno je položio lišće u šalicu i otišla za kipuću vodu. Na povratku, vidjela je kako se papagaj zabavljao s metom, rukama glave u šalicu. . Sudeći po zadovoljnoj Mordaškeu, volio je nadimak.

Landdd Mint nije završio. Bird volio nositi hranu s pramca mačke. Što, naravno, nije bilo snažno uvrijeđeno. Ali uvijek sam gledao papagaj s malim udjelom mržnje, iako se metvica ne trudila slijediti mačku.

Nakon što smo uzeli kavez s papagajom s vama u zemlju i odlučili ga smjestiti u kuhinju. Kuća moje bake je klasična ruska koliba, izrađena od drva. To je udobna i jednostavna zgrada, kao u dječjim ruskim bajkama.

Na isti dan, baka je odlučila ispeći pite. Stavljajući ih u pećnicu, otišla je s nama gledati seriju. Odjednom se ptica počela zabrinjavajuće okretati. Svi su napeli malo. Naučio sam slab miris Garyja i shvatio što je to.

Odmah smo otišli u kuhinju, odakle slabi dim. Izvor dima postao je slabo osvijetljen kuhinjski rupčić koji je visio na polici na peći. Očito se sudario mačka gledala na ovu policu. Baka je odmah uklonila šal tako što je spustio i spustio ga u bazenu s vodom i otvorio sam prozor s mojim ocem.

Nakon vremena, ptica se smirila. Stigli smo u šok zahvaljujući našoj osjetljivoj osobi, gotovo smo postali žrtve požara, dok bi vatra vrlo dobro uhvatio u drvenoj zgradi. Naša osjetljiva menta je sve postavke.

Za cijelo vrijeme mint živi u našoj obitelji, nisam razočarao. Naprotiv, riješio se skepticizma na životinje za penate. Tako da savjetujem svima da pokrene papagaj.

Podijelite na društvenim mrežama::

Slično