Kao papagaj borio se s mačkama za teritorij

Kao papagaj borio se s mačkama za teritorij

Jednom na putu kući blizu stana kojeg sam upoznao čovjeka, zbunio je negdje. Čovjek se stidio, pa sam se također zaustavio i pratio sam sebe. Na grani stabla, papagaj je sjedio i ponosno nas je pogledao, ljudi.

Prezir u svom pogledu bio bi dovoljan za cijelo čovječanstvo. Na crvenim obrazima i svijetlo žute boje koju sam priznao u njemu korellu. Parrot, prema čovjeku, sjedi tamo dva dana. Ja poštedim siromašnu pticu (i nakon nekog vremena) popeo sam se na drvo. Što je iznenađujuće, Parrot mi se predao bez napora. Stavljajući bug na rame, pretrpio sam njezin dom.

Nekoliko dana koje sam upitao oko okruga, nije izgubio papagaj, ali svi su odgovorili negativno. Morao sam ga ostaviti, unatoč tri mačke koje hodaju oko kuće. Imam mačke, međutim, skromnim i različitim životinjama, koje često nudim, navikao se i stoga nije požurio s njim i nije ni pokušao uplašiti. Bio im je zanimljiv. Doslovno par dana i više nema.

Uskoro je počeo raditi dane, a gotovo se nisam pojavio kod kuće. A kad su došli, mačke su mi dali pogleda i jasno držali od ćelije. Nisam razumio uzrok. Pratiti za papagaj, primijetio da je malo nervozan, udari i pogoršava se kad je nezadovoljan, ali to je sve. Ponekad je klinac bio vrlo razgovorljiv i objavio svijetle zvukove koji su bili poput škripaca vrata.

Jednom, kad sam došao kući rano, uhvatio je zanimljivu sliku. Smire Parrot, koji ima mirniju vodu, čini dobro definirane zvukove i da bi bili točniji, imiti moj glas.

Mačke koje su se približile njegovom kavezu previše. Tada se papagaj nastavio kao ljut: "Hajdemo". U prekidima sa svim naučenim Rusima, Korlell se nasmijao i sita zbog svih. Zajedničke mačke puzale su ga s prešanim ušima i repovima i nisu se usudili pristupiti više.

Dalje - više zabave. Brzo je proučavao nove tehnike za zastrašivanje mojih fluffy četveronožnih prijatelja. Počeo sam ga osloboditi da leti oko kuće, nije žurio na ulicu (očito dovoljno avantura od prošlog puta). Kad je napokon ovladao zidovima stana, očito je odlučio istaknuti svoja prava u njoj.

Nekoliko dana napeto gledate mačke, uspio je parodirati svoj mijaj. Koliko je smiješno gledati svoj prvi "mijau" i odgovor mačaka. Čak je i zabavniji kad je osjetio njegovu moć, žuta ptica počela se suočiti s mačacima, i uskoro ih i juri za stan s ogromnim mačkama vrišti.

Mačke samo sjaje, ali očito iz straha. Čak sam se ponekad upoznati s telefonom kad sam započeo novu mačku, zašto je tako bučan.

Podijelite na društvenim mrežama::

Slično