Kao papagaj pomogao je razotkriti djevojku lopova

Kao papagaj pomogao je razotkriti djevojku lopova

Nikad nisam vjerovao u magiju i misticizam, ali priča koja mi se nedavno dogodila, natjerala me da se predomislim o fantastičnim fenomenima.

Čim sam se preselio u drugi grad, kupio sam papagaj stijena Ara, koga je zvao Keshi. On je ljubazan svima. Kada nas djeca ili odrasli dođu posjetiti, Kesha voli sjediti na ramenima i razgovarati. Ima prilično široko vokabular.

Nekako slučajno, zahvaljujući poslu, upoznao sam Natashu. Otkako sam se nedavno preselio, a nisam imao prijatelja, onda je postala moj najbolji prijatelj. Pomogla mi je da se koristi. Vjerujem joj, rekao joj je tajne i iskustva.

Trenutak je došao kad sam odlučio pokazati Natashu moj stan, kao i hvaliti moj pametni papagaj. Ali obično dobar papagaj, koji je uvijek bio sretan gostima, ovaj put je bilo neobično zlo.

Kad sam odlučio izvući iz kaveza da stavi Natashu na rame, počeo je vikati i nije htio izaći. Kad sam natočio čaj, Kesha je i dalje izašla iz kaveza. Počeo je ukrasti kolačiće, čak i pokušao piti iz šalice. Završio je svu činjenicu da moj papagaj ugrize Natashu za prst.

Natasha nije povrijedila, ali prvo sam se ljuta na papagaj. Uostalom, bio je uvijek ljubazan i dobar, nisam shvatio da su u to vrijeme uspjeli. Zatvorio sam ga u sobi u kojoj su se čuvale vrijedne stvari, dragi ukrasi. Kad je moja djevojka otišla, onda je predmemorija ponovno postala dobra i vesela. Sjeo je na moje rame, naslonivši se na mene, kao da se ispričao zbog mog užasnog ponašanja.

Sutradan je Natasha ponovno došla posjetiti. I papagaj ponovno ponovno pojavio raspoloženje. Morao sam ga ponovno pronaći u sobi u kojoj su se čule vrijedne stvari za mene. I sa svojom djevojkom bili smo u drugoj sobi, pili čaj.

Nakon nekog vremena otišla je u toalet. Doslovno za nekoliko minuta čuo sam svjedoke, dolaze iz sobe u kojoj sam zaključao predmemoriju.

. Za mene to je bio šok.

Kao što se ispostavilo kasnije, čovjek kojeg sam smatrao najboljim prijateljem na koji sam vjerovao svim mojim tajnama i tajni ih iskoristio i odlučio da me opljačkaju. A ako to nije za Kesha, mogao bih ostati na ulici, jer je novac zadržan u ovoj sobi, koju sam platio za stan.

S njom, prestao sam biti prijatelj, ali onda, kao da je srećom, pronašao prave prijatelje ..

Pitam se je li moj parrot znao da će Natasha otići? Ako ne, zašto se onda ponašao? Očito, životinje osjećaju da se ne osjećamo.

Podijelite na društvenim mrežama::

Slično