Kao papagaj okrenut u kući sve vrh

Kao papagaj okrenut u kući sve vrh

Zdravo, danas bih želio reći o jednom smiješnom slučaju s papagajom mog prijatelja. Bio je pasmina za kogarske (skakanje papige). Njegova boja bila je sljedeća: žuti torzo i crvena glava.

Jednom, budući da je moj prijatelj morao sići, pozvao me da se brinem o watelu (tzv.). Obično se ptica me bojala i skrivala iza stolice, za ormar ili iza kreveta. Ovaj put sam došao, rekao sam se zbogom za prijatelju i otišao tražiti Wafel. Nisam je vidio otkad sam otišao i obično je trčala nakon leđa.

Prošao sam kroz sva mjesta gdje je obično bila skrivena, ali je nije pronašla. Odlučio sam se kuhati i salatom s divom s krastavcima i rajčicama, jer je to bila omiljena poslastica Waffelkija. Odlučujući da sam je spriječio, stavio sam tanjur sa salatom u njezinu kuću, i ja sam otišao vidjeti film.

Počeo sam izgledati svoj omiljeni crtani Rio, koji opisuje avanture dvaju antropomorfnih papiga, muških i ženki plave ara, jedini preostali predstavnici svoje vrste, koji su oteli skupina krijumčara.

Nakon sat i pol sam se pitao zašto Waffelka ne bi izašao. Štoviše, bilo je sumnjivo da nije jela njezinu ljubav! Ustao sam s kauča i otišao je potražiti je, po drugi put. Ovaj put sam otišao pogledati njezin vrt.

Garaža je bila u vrtu, bio je dovoljno velik. Odlučio sam ga otići. Dok sam se približio, u garaži sam se čuo snažan rika, uplašio sam se malo i prekrižio natrag. Zarobio sam svjetiljku s najbližim cvjetnim krevetima (kao sredstvo samoobrane), a uvjeren je otišao u garažu.

Kad sam razmagla otvorila vrata od tamo, Waffelka je trčala, na njezinoj glavi bila je kutija, očigledno je slučajno je pala na glavu, vijenci u ljubičastim tonovima bili su sventirani na vrhu kutije. Bilo je čak i malo skladno, jer žuta (boja tijela Waffelki) i ljubičasta kombinira dobro zajedno.

Ali to je najviše od svega što sam bio iznenađen činjenicom da je Waffelka vrištala nešto nepravedno. Bio sam iznenađen što kaže jer mi Dima nije rekla što je naučio. Potrčala je do kuće. Odlučio sam vidjeti što je učinila u garaži čim sam otišla, vidio sam pun barglaka.

Očigledno, pokušala je izaći, ali zbog činjenice da ona nije uspjela, odlučila je trčati oko garaže. Nakon općeg čišćenja vratio sam se u kuću. Idem, vidio sam sljedeću sliku: Wafel je nekako oslobođen od vijena i kutije i spavao u mojoj kući, a cijeli stan je bio naopako.

Nisam ni znao kako bih objasnio Dima. Odlučio sam ne ometati vafl i ne izaći. Na kraju, vaš papagaj - ovdje ga uklanjate. U večernjim satima vidio sam da se automobil mog prijatelja približava. Čim je Dima ušao u kuću, spustio je sve papire koje je imao u rukama zbog onoga što je vidio.

Iz ove priče shvatio sam da papige nisu moji.

">
Podijelite na društvenim mrežama::

Slično