Kao papagaj vremenskih uvjeta

Kao papagaj vremenskih uvjeta

Imam nevjerojatnu pticu koja govori - ovo je papagaj Jaco po imenu Kesha. Vjerojatno će se činiti pomalo čudnim, ali ponekad je to za mene najbolji sugovornik i mentor.

Kesha mi kao prijatelj: On može reći svim tajnama i tajnama jer znam da on zna kako ih pohraniti. Općenito, moj papagaj ponekad se događa tako da postoji osjećaj da on ima mozak ne malu pticu, već pametnu osobu u minijaturnoj verziji.

I najzanimljivija stvar je da je gotovo moja cijela obitelj, s izuzetkom pape, uvijek pažljivo sluša papagaj i vjeruje da on kaže. Ali ne uvijek. Postala je samo posljedica jedne priče koja mi se dogodila.

Posljednji ljeto sam odmarao svoju baku u zemlji. Naravno, uzeo sam Casha sa mnom, jer sam mislio da će to kod kuće bez mene biti dosadno i tužno. Osim toga, u zemlji svježeg zraka. I mislim da služi kao dobar faktor za sve životinje, uključujući i za papige.

Dakle, nekako, dan na televiziji bio je vremenska prognoza, a Kesha je, naravno, promatrao ovo pažljivo. On je uglavnom vrlo opservant. Moja baka u to vrijeme govorila je telefonom s mamom, pa nije mogao slušati govor.

Ali papagaj mogao, a on je slušao. Vjerojatno je bio vrlo zanimljiv i informativan. Nakon što je čekao za kraj prognoze, Kesha je odmah počela vikati: "Kiša će kiša, kiša će kiša!"". Sluh, nisam vjerovao. Pa, kakva kiša, ako je sunce na ulici i ludo vruće? Možda još uvijek Kesha nešto?

Bez vjerodnjavanja krilatog prijatelja, otišao sam na plažu s prijateljima. Kupali smo se, sunčali se i uživali u prekrasnom vremenu. Dobro sam proveo i ništa, da bih govorio, ne nagovijestio nevolje.

Ali odjednom počinje kiša! Ne, obala! Bio sam odmah zbunjen, jer je bio siguran da će danas cijeli dan vedro zasjati. Ali ne, Kesha je bila u pravu o kiši. Nisam ga slušao. Prvi put za cijelo vrijeme nisam uzimao u obzir riječi papagaja, pa sam morao trčati kući pod tuš, grmljavina, pa čak i zatvarač.

Čim sam ušao u kuću nakon onoga što se dogodilo, Kesha je odmah rekla: "A on je rekao:". Nasmiješio sam se dok volim papagaj. Uvijek želi učiniti svima lijepo, on je dobar. Usput, tog dana navlažim i ozbiljno sam se razbolio. Ali ako je slušao kućnog ljubimca, ništa se ne događa. Ali mislim da me Kesha ne uvrijedi zbog toga.

Od tada, moja cijela obitelj uvijek pokušava slušati riječi papiga. Ako je rekao da bi trebalo očekivati ​​kišu, onda to stvarno će. Sada predmemorija koje nemamo samo dobrog sugovornika, već i izvrsnu vremensku prognozu. Savršeni ljubimac, desno?

">
Podijelite na društvenim mrežama::

Slično