Tako da je papagaj dao ime, morao je intervenirati mačku

Tako da je papagaj dao ime, morao je intervenirati mačku

Prije tri mjeseca moj prijatelj Pasha dao je papagaj. Nije da je volio ptice, ali njegov kolega je odlučio da je pasta vjerojatno dosadno kod kuće, a Parrot će ga zabaviti. Tip je bio iznenađen neočekivanim darom, ali je uzeo pticu na sebe.

Ime papagaja je odabrano dugo vremena. Čak je i zadovoljan glasovanjem. Međutim, prava stvar nije bila sve. Prijedlozi su bili različiti, od banalnog keschija i završavaju takvom mudrošću kao Suleiman. Kao rezultat toga, Pasha je bacio ovaj posao i rekao da će nazvati papagaj dok ne pronađe prikladan nadimak. Svi su slegnuti ramenima i složili se, još uvijek vlasnik, a ne oni.

I sve to vrijeme ptica je ostala neoženjena. Iako, sudeći po papagaju, nije se brinuo. S Pasha su postali prijatelji. Kada smo došli posjetiti čovjeka, papagaj je uvijek spretno otvorio vrata stanice i sjela na majstorsko rame. Još jedna takva privilegija nije dao. Svaki put kad smo pitali paši, je li smislio ime kućnog ljubimca, ali imao je negativno glavu. Međutim, ako bismo znali da će papagaj naći ime za sebe ..

Dogodilo se prije nekoliko dana. Moj sin je imao rođendan, i htio ga je proslaviti u piratskom stilu. Moja žena i ja neću misliti da sam se složio. Glumci nisu htjeli unajmiti, pa sam odlučio da ću biti gusari i paša. I kao pravi gusari trebali smo papagaj.

Prijatelj je lako složio i rekao da će definitivno doći s papagajom. Istina, imali smo jedan problem i nazvali ovaj problem - Thomas. Mačka je živjela s nama tri godine i reagirala na ptice vrlo nasilno. Samo je ptica sjedila na prozorskoj dasci, mačka je pobjegla, ne primjećujući nikoga i ona je srušila glavu u čašu, ali je bio zadovoljan sa sobom. Odlučili smo ga zatvoriti u spavaćoj sobi i pružiti punu sigurnosnu pticu.

Rođendan je došao Pasha i, kao što je obećao, donio naš piratski prijatelj. Zatvorili smo mačku i dobio papagaj. Da s ponosnim vrstama sjedi na rame paše i izgledala je kao da je rođen da osvaja more. Djeca su bila oduševljena gusarskom zabavom, a sin je čak i pobijedila u čast da udari o tom neosvojivom stvorenju.

Žena nas je nazvala je kolač, a papagaj sjedio na stražnjem dijelu kauča. Ostavili smo ga da sjedi i otišao u kuhinju. Mirno pio čaj dok dječak ne pojavi, plače da je papagaj jeo Thomas. . U sobi, kad sam došao trčati, Pasha je stajao s tužnim izrazom na licu i pogledao mačku. Thomas je također regrutirao na kauču i lagao, a paprike su ležale okolo.

Svi su pogledali mačku i nije čak ni izgledao kriv. Pasha se okrenuo da nestane, ali ovdje sam vodio sina s riječima iz pjesme "Besplat sam", a Parrot je letio iza njega. Svi su pogledali mačku, a zatim na papagaj, a zatim se nasmijali. Thomas je morao ponovno poslati u sobu.

Ne isplati. Ali sada ima ime. Valera. Valera Kipelov.

Nasmijao sam se i paša sa mnom. Više Valera u kući s mačkama nije donijelo.

Podijelite na društvenim mrežama::

Slično