Parrot je osvojio mačku za slomljeno krilo

Parrot je osvojio mačku za slomljeno krilo

I podijelit ću priču o tome kako je naš home papagaj spasio od susjedove mačke ..

Ne tako davno u našoj obitelji pojavio se malim i zelenim, kao što je biljka, valovita papagaja Grisha. Budući da živimo u privatnoj kući, ponekad možemo priuštiti da oslobodimo papagaj na volju. I jednom je Grisha odlučila posjetiti susjedski vrt, gdje je često volio hodati susjedom mačkom Roman.

Ne znam da je gladan roman blizu, Grisha je odlučila sjediti na ogradi. Mačka nije razmišljala i odlučila uživati ​​u appetiziranju papagaja. Mačka se ušuljala vrlo polako i nježno.

A sada je trenutak došao kad je pokušao napasti Grisha. Iz prvog pokušaja nije mogao to učiniti, kao što je papagaj čuo šuštanje i letio u stablo jabuka koji je postao u blizini.

Gladna mačka nije izgubila nadu i poduzela drugi pokušaj. Napadnut je ovaj put da je već više odlučniji i brži, tako da se naš papagaj nije sakrio od njega. Brzo skakanje na drvo, mačka je pokucala papiga na travi.

Grisha krila je slomljena, nije se mogao odoljeti. Srećom, moja majka je promatrala mačku za ono što se događa i vozio, time spasio život papagaja.

Kada je papagaj bio kod kuće, mama je izazvala veterinara koji je stavio Giyshe gips. U očima papiga u tom trenutku možete vidjeti bol i istovremeno radost. Bio je sretan da preživi. U isto vrijeme, bio je saddown zbog činjenice da je bio vrlo ozlijeđen i privremeno izgubio krilo.

Svi smo dobro razumjeli da naš papagaj ne bi mogao dugo letjeti. Dakle, odlučili su ga ponekad uzeti u kavezu na svježem zraku.

I opet sam nosio papagaj na ulicu. Vješajući njegov kavez na granu stabla, a on je otišao kući. Mačka Roman je odmah primijetio da je naš papagaj na ulici i odlučio ponovno napadnuti Grisha. Djelovao je uredan. Probio kroz utor u ogradi, ali kad je čuo korake, sakrio se u travi.

Kada se buka zaustavila, mačka je napravila nekoliko brzih koraka i sada se već suočava s našim papagajom. Kad je gurnuo kavez na tlo i razbio vrata, naš papagaj ponovno je bio u opasnoj situaciji za njegov život.

Mačka je skočila do papagaja, ali ga je prikoo s malom kljunom u oči, iz koje je mačka počela povrijediti i on je također brzo trčao natrag u sebe. Nakon toga nikada nije napao Grisha.

Mjesec dana kasnije krilo Grisha, nastavio je uživati ​​u životu, ali više nije više otišao našu kuću. I susjedna mačka sada ima problema s okom, pa ne može živjeti za isti život.

Podijelite na društvenim mrežama::

Slično