Korella je branila mačku od dosadnih gostiju

Korella je branila mačku od dosadnih gostiju

Mačka moja Boria uvijek se smatra najvažnija stvar u kući. Imao je 6 godina i dvoje djece već su narasli u očima. I sam Boria je donio tri mačića, koje smo pokupili na ulici, a zatim se distribuirali u dobrim rukama.

I naša mačka je živjela, tako dugo, dok mu suprug nije odlučio dati papagaj za moj rođendan. "Stalno odlazim za poslovno putovanje, a nećeš biti dosadno s pticom", kaže. Pa, divno.

Progutao sam riječi koje uopće nisam dosadno bez njega, ali to je vrlo zabavno. I nazovite svoje djevojke, i u kadi se s pjenom mirno sodom. Ali kasno. Korell Pyzhik je već bio u našem stanu. Prodavači u trgovini za kućne ljubimce, a muž je odlučio da ne izmišlja novo ime.

Većina papagaja bila je oduševljena sinovima. Najmanje je borba. Duboko nas je pogledao kao prezirni izgled i nakon večere se više nije pojavio na vidiku.

Počeo je obećani veseli život. Lawn stalno pjevao svoje pjesme i zamolila jesti. Zatim je došao letjeti u kuhinju i polako stegnuti dijelove više. Bio sam vrijedan da se vrati na štednjak, kao što je tada nisam mario za slatkiše iz vaze, a zatim komad sira ili šunke.

Boria u hvaljenju papagaja nije se uspinjala, ali na prikladan slučaj pokušao ga je povrijediti. Pješačen na njega, on je nekoliko puta slomio šapu na repu i nekako sam se gotovo zakleo nekoliko perja. Lawn tolerira dok je bio mali. A onda se malo sazreo i pomaknuo silom s kljunom uz borbenu šapu. Vrisnuo je i trčao kako bi lizao rane.

Ali jednom se uvukao s druge strane s druge strane. Roda nam je došao iz drugog grada. Tri odrasle osobe i dvoje djece. Buka je stajala na cijelom stanu. Djeca se smirila samo bliže noći, a ujutro su počeli ponovno igrati.

Zabranio sam strogo postavljanje na njih da se približavaju papagaju, jer je mogao bolno oguliti. Mačka nije viđena zbog agresije prema djeci. Tako da njegova zabrana nije dotaknula. Djeca su iskoristila ovo i neprestano donimali. Već sam umoran od komentara, a mačka se morala sakriti na ormaru.

Iskreno, moj muž i ja već smo razmišljali o danima prije odlaska gostiju. Ostao je dva dana. Situacija se dogodila posljednja noć prije odlaska. Svi smo sjedili za oproštajnu večeru, tako da govorimo.

Jedan od gostiju Vlad osvrnuo se s alkoholom i napio se. Pokušao sam otići u krevet, ali beskoristan. Vlad je čvrsto odlučio uvijati s načelom i otišla u kupaonicu. Na povratku je upoznao Borisa, koji je ležao na kauču.

Mačka, kao što se očekivalo nije bilo na najboljoj lokaciji duha. Upravo sam se približio i zamolio da se Vlad ne dodiruje. "Ali u redu da će biti", rekao je. I popnite se na mačku. Borba je nezadovoljna za čekić.

U tom trenutku, Pyryk je izašao iz kaveza, odletio je i sjeo blizu njega na kauču. Pa, sve, mislim. Sada je mačka točno psihijatar. Ali bio sam pogrešan. Fawn je hodao, ispravio krila i otišao na napad na Vlad.

Čovjek je ostao iz sobe s drobljenim rukama. Krv se uspijeva zaustaviti tek nakon pola sata. I rane su dugo čekale, kao što smo naučili poslije. Očigledno, gosti su izvadili naš papin koji je odlučio zaštititi mačku. Od tada su odnosi između njih više ili manje mirni.

Podijelite na društvenim mrežama::

Slično