Nakon što je prošao trening osobnog rasta, papagaj je vratio mačku

Nakon što je prošao trening osobnog rasta, papagaj je vratio mačku

Nekako smo razgovarali s prijateljem o tome je li vrijedno kupovati pticu u kavezu, ako postoji mačka u kući. S jedne strane, razmišljali smo, ptica, pogotovo pjevanje, čini element udobnosti i toplini u domu ognjišta, s druge strane ... Ovdje se prijatelj nasmijao i ispričao zabavnu priču. Ovo je njegova priča.

Svake godine, ona i njegova žena otišli su u svoju baku za ljeto sinove - najmlađe paše i viši victor. Te godine, momci su bili dosadni zbog lošeg vremena.

Iznenada, susjed je došao bako. Tražila je da se privremeno pridržava valovite papagaj - to je hitno uzelo vrijeme da ode. Ovaj mali događaj oživio je život dječaka, pogotovo jer, prema ženama, papagaj nije bio jednostavan, ali razgovor.

Djeca su sjela u blizini kaveza i počeli čekati. Ali, nažalost, ptica je šutjela i tog dana, au sljedećih dana. Tada je Paša odlučila da keshe treba svježi zrak. Vezati konopac na šapu, zasadio je papagaj na granu.

- Ti si to, budala, paša? Zašto ste pričvrstili predmemoriju? On nije pas na uzici ", rekao je Victor. I ovdje odjednom papagaj reče: "Kesha nije budala. Paša - pas ". Koliko je bilo oduševljeno!

Od tada je Kesha počela govoriti i čak iskopati rano ujutro nakon pijetla. Pasha se nije svidjelo: Ne želim se rano probuditi. Rekao je parrotu: "Kuhat ćeš - zavarem juhu!"Kesha Priich - očito, mislio je.

Svi ti događaji dogodili su se ispred mačke Murce, koji je pažljivo slijedio pticu, izlegavanje, vjerojatno planove otmice. Ona je profesionalac u ribolovu - odlučio sam, očito, ovo je još jedan miš, samo s krilima. Kesha ga intuitivno osjetila i, kad pokušam dobiti svoju šapu, bio sam začepljen u daleki kut ćelije.

Jednog dana, ulazi u sobu s kavezom, dječaci su vidjeli strašnu sliku: kavez je ležao na podu, vrata su bila otvorena, perje su bile vidljive svugdje, a Kesha je nestala. Ali, pažljivo je pretražio sobu, Pasha i Victor pronašao papagaj na korćicu iza zavjese.

Sudeći po načinu na koji je izgledao - nepravedan i uplašen - Kesha mogao bi podnijeti nejednaku borbu s protivnikom, superiornom od njegove snage i veličina, i sakriti tamo, gdje je mačka ne može dobiti.

Dečki su bili zabrinuti za papagaj i utješili kao što su mogli: "Vi ste pametni, vi ste hrabri, imate oštre kandže i jak kljun!"". Rast ravnog osposobljavanja osobnosti!

Kesha je pažljivo slušao. Postao je uvjeren. S sljedećim pokušajem, Murka zgrabi papagaj, stavljajući šapu kroz rešetku, Kesha ju je prikovala. Vještio sam se od takve arogance, mačka je donijela, ali nije odbio svoje ideje.

Nastavila je hodati oko kaveza i pokušala je gurati nos kroz rešetku, ali Kesha ju je uvijek klecala. Ponosno je propustio kavez. Njegova pobjeda je bila potpuna. Murka se preselila u način promatranja i čekaju trenutak kada se Kesha sruši iz ćelije.

Ovdje je takva priča. Moj prijatelj i ja nasmijao se, iznenađen hrabrošću malog papagaja.

Podijelite na društvenim mrežama::

Slično