Što se dogodilo kad je papagaj bio u ljepilo i što smo učinili

Što se dogodilo kad je papagaj bio u ljepilo i što smo učinili

U djetinjstvu sam imao papagaj koroala, čije je ime bilo čičak. Zašto točno Velcro, sada ću vam reći. Jednom, vraćajući se kući iz škole, otišao sam u trgovinu da kupim kućne proizvode koje je pitala baku da pripreme ručak.

Kada je trgovina već stigla do mene u trgovini, vidio sam superklon u blagajni i sjetio se da moram držati u kavez na papagaj s vodom tako da je mogao normalno piti. Vraćajući se kući i ručak, počeo sam raditi.

Papagaj koji sam morao tražiti neko vrijeme da napustim kavez, i dok sam zauzet s uređenim stanom, sjednite na breen i gledajući sve što se događa. Sjedi na podu, ukrao sam novine i postavio sve što mi treba.

Otvaranje cijevi s ljepilom i stiskanjem malo dolje, mirno sam odgodio vanjsku cijev na novinama, bez da joj dao mnogo važnosti, jer se nisam bojao da bih mogao razmazati pod. Nakon što sam počeo držati se ćelije u kavez, ali budući da ljepilo nije bilo osobito dobro, a površina nije bila ravna, morala sam stisnuti još više ljepila kako bi bio siguran da lijepim.

Ali svaki put kad sam se pogledao. Ostavljajući sve kako je, otišao sam tražiti nit.

Kad sam se vratio, vidio sam sljedeću sliku: moj papagaj, očito, nije patio da tako dugo sjedim na vijencem, odlučio sam se spustiti i provjeriti u svoju ćeliju. I vidio je sve, odvezao je šape u ljepilo.

Naravno, sada su mu šape čvrsto zalijepljene na novine na kojima je ležao ljepilo. Iz poremećaja da nije mogao otkinuti šape, odlučio je da će se novine odletjeti ako bi pokušao skinuti.

Sada je požurio iz jednog kuta sobe u drugi, bez razumijevanja zašto novine ne zaostaju za njegovom šapom. 10 minuta progonio sam svoju baku iza njega preko stana kako bi ga uhvatio i rastrgao to nesretno, povrijedilo novine.

Nakon što smo ga uhvatili, u njegovim očima postojao je užas onoga što nije razumio što mu se sada dogodilo. Nakon što je napustio malo, moje bake i počeo sam oprati ljepilo od njegove šape. Našu sreću, ispostavilo se da je vrlo slabo, pa smo brzo i učinkovito završeni.

Nakon svega pojave papagaja, začepljujući duboko u kutu, sjedio i pokupi svoj kljun za šapu, skrivajući ostatke ljepila. Tijekom vremena postavljam njegov kavez, a onda sam očistio cijeli nered, koji je ostao nakon nedavnog pogrom, moj papagaj i kljun nije odustao, osjećao sam se da je to krivim.

Kad sam završio, vratio sam ga natrag u kavez, ali je još dugo sjedio s skromnim pogledom. Nakon toga smo mu dali novi nadimak.

Podijelite na društvenim mrežama::

Slično