Da bismo popravili ocjene kćeri, kupili smo papagaj

Da bismo popravili ocjene kćeri, kupili smo papagaj

Moja lera u lekcijama počela je pogoršati i dobiti loše tragove i komentare u dnevniku. Nekoliko puta sam čak pozvao u školu za razgovore o objašnjenjima, po vrsti: "Tvoja kćer je strašno učiti i trebaš razgovarati s njom, a zatim otići u drugu godinu.".

Uspio sam razgovarati s mojom kćeri, a problem je hodao u sitriflima, kao što se obično događa svima nama. Moja kći je bila dosadno kod kuće i rijetko je imala vremena hodati, a ona je htjela da netko bude kod kuće. Pa, naravno, osim mene sa svojom ženom, na primjer, mačka ili psa. Ali to su životinje koje zahtijevaju znatne troškove i stoga smo odlučili okupiti se na činjenicu da ću kupiti kućnog ljubimca u kavezu.

Ja, kao voljen otac, naravno da je pristao ići na ovaj posao s njom. Kupujem njezin ljubimac, a ona je prihvaćena za studij s novim snagama i donosi pozitivne procjene u kuću.

Sutradan smo otišli u trgovinu i počeli odabrati kućnog ljubimca. Tko je samo tamo: riba, hrčci, morski zečevi, papige i raznovrsna živa bića. Prije svega, pogledali smo hrčci. Ali kći se nije složila, jer su bile tako male i slatke da se bojala da ih je slomila u šuškanju ljubavi.

Moja princeza, moja princeza također nije želio, jer su brzo umorni (imali smo ranije ribe, dobili smo njihove prijatelje). I kornjača je bila tako dosadna i monotona da je htjela spavati. A onda sam predložio da ona uzima slatki valoviti papagaj. Njegova cijena nije bila visoka, a nije bio osobito govoriti, volio sam moju kćer.

Evo kasnije, nekoliko sati kod kuće s kavezom, kupio hranu i sve potrebne dodatke za papagaj, sretnu kćer. Ne možete zamisliti kako je skočila iz sreće kada smo se kod kuće konačno ispostavilo da smo s ovim prekrasnim bićem.

Nekoliko mjeseci kasnije živi s nama, razgovor u svemu, i moja se kćer smije. Ali nedavno se dogodila jedna avantura dok nisam bila kod kuće.

Bit je bila da je moja kći tražila papagaj po cijeloj kući i nije ga pronašao. I u kavezu nije bilo, jer je moja kći zaboravila zatvoriti ga nakon što je hranjela pticu.

I korist koju su svi otvori bili zatvoreni, a papagaj nije letio nigdje. Tada je pronađeno na balkonu. Sjedio je tamo i jeo cvijeće na baki, vrisnula je na nas. Ali, ali je kći bila zadovoljna i sretna, jer papagaj nije išao nigdje.

Ovdje se takva priča dogodila u mojoj obitelji pri kupnji tako divne i neobične ptice. Sada živi s nama i sve s njom u redu, veliko i lijepo, raduje se životu i činjenici da ona ima takve vlasnike ljubavi.

Podijelite na društvenim mrežama::

Slično