Kako se papiga sprijateljio s mačkom

Kako se papiga sprijateljio s mačkom

Kad sam studirao u juniorskim razredima, imao sam papagaj. Nazvali smo ga nevinim. Ne, ne predmemoriju, naime nevin, jer je bio vrlo važan i suprotan, ime je bilo potrebno.

Moja obitelj i ja se smrzmi od lutanja, kad se ova pernata mala kvrga pojavila u našoj kući. Keska je izgledala tako nježno i bezopasno. Bio je blagi plavi u boji, a četke su mu bile svijetlo plave. Papagaj s radoznalošću proučavao je sve što se dogodilo njegovim malim očima podsjeća na bobice.

Prvog dana života u kući, naš novi favorit predao se za krišku rajčice, jer je tada postala njegova omiljena poslastica. Međutim, kasnije smo bili uvjereni da je prvi dojam bio dio vješto zavjere crkve ptice koja je proći u povjerenju i uspostavio vlastite narudžbe u ovom stanu.

Postupno, ali sigurno je Benokenti počeo graditi sve one koji žive na jednom teritoriju. Ništa nije bilo bez izgleda malih znatiželjnih očiju. Kad sam bio angažiran, omiljeno je odletio iz kaveza, a zatim počeo sive na stolu. On mi je pomogao u svakom pogledu, sa mnom čak i grizući granita znanosti, u doslovnom smislu.

Izraženo je da je pernati student uronio svoje tutoriale u kljunu. Jednom sam čak i komentar u školi za neprikladan izgled nastavnih pomagala i bilježnica. Ali Insokanty nije uspio za mene nije osjećao i smirio se samo kad je bio transplantiran sa stola ravno na glavu. Tamo je već savladao frizersku umjetnost, metodički se bavi mojom lošom kosom.

Kada je mama pripremala, slijedio ju je mali upravitelj, usput, kušao razne plodove, povrće i kruh.

Ali većina pažnje i neugodnosti dobio je drugog na naš brat manje - crvena mačka breskva. Breskva je bila mačka mirna i inteligentna nego i navikla u potpunosti naše pernate zabi. Volio je Innokenty koji sjedi na mački na glavi i ugrizu i štipao bočne ušiju.

Kad smo prvi put vidjeli ovu sliku, srce je palo u pete i mi smo mentalno oprostili na našu pticu. Međutim, naša vrsta mačka iznenađujuće je odgovorila mirno, Meowuk pritužbu i tražeći zaštitu od krilate Tirane. Podik mačka ogorčenje je pokušati četkati dragi susjed vlastitim glavom. Važno je napomenuti da naš pahuljasti dah nikada nije izdao kandže.

Važno je napomenuti da su postupno naši favoriti postali prijatelji. Ovi led i plamen savršeno se nadopunjavaju. Da, Keska i daljnje upućeno i odvedeno je na tele na ušima mačke. Ali kad je Peach tražio da mu je mačka tražila da prestane, Keska je bacio ovu stvar, prihvaćajući jednostavno da riješi tvrtku na glavi. Mačka opuštena iz neku vrstu masaže i nagomilane. Tako su naši kućni ljubimci živjeli na radosti.

">
Podijelite na društvenim mrežama::

Slično