Hrabri parrot vozio mačku i sprijateljio se s psom

Hrabri Parrot vozio mačku i sprijateljio se s psom

Želim podijeliti novu priču o našem papiru, već sam razgovarao o njemu. Općenito, naša Rosela je prilično hrabri papagaj.

Za razliku od drugih ptica, ne boji se mačke. I mačka, kao što znamo, prvi neprijatelj ptica. Nakon što je naša mačka htjela popiti mlijeko. Prošla je po stanicama, gdje je sjedio naš hrabri papagaj.

Postoji mačka i vidi papagaj koji ga je odlučio osjetiti. I papagaj, kao boksač u prstenu bio je neugodan i počeo napadati na mačku. Natopala se strahom i brže je trčala u zdjelu s mlijekom. Ovo smo prvi put vidjeli. Tako da je ptica tako strašna!

Hrabri Parrot vozio mačku i sprijateljio se s psom

Kat za papagaj više se ne popeo!

Ali još jedan slučaj hrabrosti našeg papagaja. Ne boji se buke ili drugih glasnih zvukova. Boji se samo usisivač (svi kućni ljubimci se boje usisivača). Ali kad sviraju klavir, on počinje pjevati. Čak i ako igrate u drugoj sobi. On je vrlo glazbeni parpot.

Ali slučaj kada je papagaj sastao s našim labradorom. Pa, to bi izgledalo kao labrador takvih velikih veličina u usporedbi s papagajom. I papagaj i labrador nisu uplašili. Čak i da se peck htjela jednom. Da, i Labradorich, naš i naš nije uplašio papagaj, pogledali su jedni druge i shvatili da su prijatelji. Parrot više psa nije klesao, ali nije ga lajala.

Hrabri Parrot vozio mačku i sprijateljio se s psom

Voli naš papagaj svima za komunikaciju.

Ali najviše od svega voli komunicirati s nama ili s pticama izvan prozora. Takav osjećaj se događa da iza prozora sjede njegovi bivši kolege. Tako dolazite s prijateljem da komunicirate. Ovdje je tako hrabar i društven papiga.

Autor Elena Blazhko

">
Podijelite na društvenim mrežama::

Slično