Korella voli plivati ​​u lubenici

Korella voli plivati ​​u lubenici

Sanjao sam cijeli život o malom prijatelju koji će uvijek biti blizu. O prijatelju koji će umrijeti svaki dan i miješati se s njihovim postupcima. A sada prije pet i pol godina, otišao sam s roditeljima na tržištu ptica i vidio prijatelja, o čemu i sanjao. Odmah sam shvatio da je ptica najprikladnija opcija za našu obitelj. Nazvao sam ptičju koku.

Coca - papagaj pasmine Corenle. Prekrasna bijelo-žuta ptica s crvenim obrazima postala je naj prave članice naše obitelji. Coca voli jesti, a on ne jede iznimno ptičje hrane - ne! Coca preferira borscht, knedle, čips. Voli kruh, karya, sir, sol.

On također voli plivati ​​u krugovima vode ili čak s čajem, ako tekućina nije vruća. Ovaj papagaj, iako male veličine, ali se ispostavilo da je gangster životinjskog svijeta. Jednom je coca lako osedled odrasle pug!

Nedavno se moja ptica zabavlja tijekom dana, reći ću vam kako. Jedan vrući ljetni dan sjedio sam na kauču i gledao TV. I kakvo ljeto bez hladne lubenice! Otišao sam u kuhinju, uzeo sam lubenicu i tu je selo, pregledav TV serije na TV-u. Gledam oko - Coka nigdje nije, to me uplašilo, jer se uvijek okreće u blizini: ne može živjeti bez ljudske pozornosti.

Spustim glavu dolje i vidim kako se moje omiljeno bijelo i žuto papagaj kupa u lubenici, ulazi u sadržaj u procesu. Bijelo perje već je postalo ružičasto, a njuška brazen ptice - sretna. Morao sam ga ukloniti iz lubenice i otići u kupanje. Ali Coca ne bi bila coka ako su sve avanture po danu.

Večer. Otišao sam kuhati večeru i koku se obično vrti u blizini. Čistim krumpir i opet vidim da ptice nisu na vidiku. Okrenuo sam glavu i odmah pronašao svoju pticu, smjestio krumpir: sjedi na njoj i manevriranju, ispravljajući krila. U isto vrijeme izgleda, kažu, budite ponosni na mene, hostesa. Uzeo sam krumpir i nastavio kuhati. Član obitelji Pernavoma je, naravno, nije volio.

Natočio sam cracker za salatu u zdjelu, a Coca je počela hodati oko njih. Popeo se na rubove zdjele i počeo korijenjati krekere koji su ležali na vrhu, ali onda je shvatio da nije tako zabavno i skočio u drobilicu kao bazen s kuglicama. Kupio u njima, procnuo, raspršio sve na stolu. Jedva da jedva pripremam večeru s takvim "pomoćnikom".

Kasnije smo okupili cijelu obitelj za stolom, a Coca, naravno, s nama. Naša koka uvijek sjedi od tate na ruci, tako da ga hrani. Pa, nakon dobre večere, moj papagaj po tradiciji došao je tako da sam izgrebao glavu.

Coca je mali huligan, ali ipak je vrlo sladak i pametan. On ne zna ekipe, ali na izrazu "Coca, idi jesti" on radi na brzini svjetla. Moj je život prestao biti dosadan prije 5,5 godina. Nisam tužan kad je moja ptica blizu, jer mi takva nasilnika neće natjerati da učitam.

Podijelite na društvenim mrežama::

Slično