Slučajno glava papagaj postao je najbolji prijatelj

Slučajno glava papagaj postao je najbolji prijatelj

Bilo je to prije 2 godine. Samo sam se smjestio u trgovini za kućne ljubimce. Tako je bio inspiriran njegovom radom, da su svi ispričali onih slatkih malih životinja, ptica i riba, nakon čega slijedi. Moj dečko, kojem sam bio šareno rečeno da naša trgovina prodaje različite životinje i ptice, zamolio me da mu dam papagaj.

Moj neprijateljski jezik. Bilo je potrebno tako da se. U tom trenutku u našim parpotima nije bio. Zašto ne želi ribu ili hrčak, te misli mi nisu dale odmorite. Gdje sam morao pronaći ovaj papagaj.

Rekao bih kao što je to, ali ne, iz nekog razloga sam odlučio da sam bio dužan da mu dam papagaj. A sada ispred mene bio je izazov broj jedan da ugodi tipa sa slatkim darom, iu bliskoj budućnosti.

Došao sam na umu sjajnu ideju, odlučio sam potražiti papagaj na internetu. Ne znam da sam se u to vrijeme upravljao, najvjerojatnije, želja za voljenim. Nakon dugih pretraživanja, pronašao sam prodavatelja papiga i otišao na drugi kraj grada za dragog dara.

Na način na koji sam požalio stotinu puta da sam sve počeo, ali neke nevidljive snage nadalje. Nakon 2 sata, cesta je prilično umorna, stigla sam do željene adrese. Na mjestu sam čekala iznenađenje.

. Što? Nisam računao na to. Počeo sam se pomicati kroz različite mogućnosti odredišta, sve dok ne može reći ovoj dobroćudnoj ženi, da sam se općenito ovdje dogodilo.

Ali sjećanje na putovanja i vaše želje da napravim tipa, složio sam se. Kao što se ispostavilo, i nisam imao izbora, jer je domaćica dao ćeliju besplatno, samo pod uvjetom da uzimam oboje. Nisam nosio ptice. Jedan papagaj s kavezom dao je čovjeka, drugi je ostavio sebe.

Nisam imao planove za početak papagaja, i doista bilo kojeg ljubimca, bilo je dovoljno slatkih životinja na poslu. Ali volja sudbine sada se Kesha pojavila u kući. Kupio mu kavez sa svim potrebnim priborom i hranom. Isprva sam bio neobičan da netko drugi živi kod kuće. Negdje tjedan dana kasnije bio sam tako vezan za Keshe da nisam razumio kako sam živio bez njega.

Usput, moj prijatelj je postao dobar sugovornik za mene. Pa, how to say - sugovornik, točnije će biti - slušatelj. Pati od zavidnog izlaganja mojim pričama do danas.

Od posla sada sam u žurbi kući s više preko, jer čekam na moj slatki, smiješan papagaj. . Od tada, s Keshijem živimo dušu u dušu, a s tim tipom sam prekinuo mjesec dana nakon ovog slučaja. .

Podijelite na društvenim mrežama::

Slično