Povjereni prijateljima iz apartmana, ali papagaj je bio na njemu pas

Povjereni prijateljima iz apartmana, ali papagaj je bio na njemu pas

Nakon što se drugo dijete pojavilo sa svojom ženom, odlučili smo se preseliti u privatnu kuću izvan grada. Štoviše, ponudio sam se sjajan posao, i najprije smo trebali imati dovoljno novca.

Vrijeme je prošlo, preselili smo se, savršeno naselili, odveden sam na posao u učitelju matematike u privatnom školu. Povukao sam svog njemačkog pastira doma i nazvao ga sinusom. I nakon početka trenira, tako da je reagirao na sve vrste timova na tipu "Fas", "Fub", "sjesti" i slično.

U ovom trenutku moj najstariji sin na rođendan želio je papagaj za sebe. U to je vrijeme imao dvanaest, a odlučili smo da je to veliki razlog da mu da razumije što je odgovorno.

Naši su susjedi savjetovali da uhvate Korörlu, ali sin je želio cacatoo, dok je čitao o činjenici da su u stanju brzo podučavati i u nekim situacijama svibanj sami tražiti od vlasnika onoga što im je potrebno.

Prošlo vrijeme. Pas je uspio puno naučiti i s njim i papagaj. Budući da je potonji vrlo pažljivo gledao našu trenincu, ubrzo je trznuo sinus i dao mu razne timove.

Nismo stvarno pridali važnost za to, jer pas nije reagirao na nas na "Fas" tim. Znao je bliske prijatelje, a drugima bez tima nije žurio. Uglavnom smo se nasmijali na ovo i rekao svugdje o tome što su naši prijateljski ljubimci.

I kad su nas prijatelji pozvali na vikend da dođu do njih, sjednite na razgovor. I iznenada smo razbili računalo. Pitao sam svog starog prijatelja da kupi sve potrebne podatke i popravili naše računalo. I istovremeno hranjenje sinusa, jer smo morali biti odsutni tijekom vikenda.

Pružio sam mu ključ, ali zaboravio sam reći o jednoj nijansi - tako da nije odgovarao papagaju ... i sada smo otišli. Sutradan, prijatelj je pozvao njegove riječi.

Došao sam do tebe, odlučio sam odmah hraniti psa da zaslužujem njegovo povjerenje. Sinus nije osobito reagirao na mene, jer sam me sjećao čak i kad je to bio štene. Ali ipak, za hranu, bio je uzet s oprezom. Zatim sam dobio za posao. I iznenada je čuo da netko govori u drugoj sobi. Postao sam znatiželjan i otišao sam provjeriti tko bi mogao biti.

Kad sam ušao u sobu, vidio sam kavez tkanine. Uklonio sam je i pronašao papiga. Odlučio sam malo razgovarati, igrati se s njim. Uljudno mi se predstavio, pitao moje ime i zamolio me.

Otišao sam na vodu. Dok nisam bio, papagaj, nekako je izašao iz ćelije. Shvatio sam ga kad sine s pticom na leđima. Zatim je papagaj rekao samo jednu riječ: "Fas". Jedva se sjećam kako otići u dvorište. I sada biste trebali imati nove traperice ..

">
Podijelite na društvenim mrežama::

Slično