Pokazalo se da je sly parrot bio noćni lopov

Pokazalo se da je Sly Parrot bio noćni lopov

Ne znam kako se ispostavilo, ali moj papagaj Corela Tische neprestano me vuče u izvanredne avanture. Tako se ovaj put sve dogodilo neočekivano sramoti.

Ujutro, probudio se prerano za njegovo uobičajeno buđenje, skrcaj se, skrcaj se, nevoljko penjajući se s toplim krevetom na moj dan. Pogledao je po sobi, moj je pogled naišao na mobitel kućnog ljubimca skrivenog tamnom krpom.

Ispružio sam ruku, preskakajući sunčeve zrake u stan. Tisch je počeo sretno letjeti oko kaveza, što ga čini samom. Ali kad sam ga odlučio nahraniti, primijetio sam da su vrata ajar. Mislio sam da je ideja da, očito, otišla u krevet, zaboravljajući da je zaključam.

Završio sam sa svim poslovima u sobi i odlučio otići u kuhinju za doručak, uzimajući papagaj na ramenu. Ptica je izgorjela u moju kosu i čini se da je smirujuća. Kuhinja se ispostavila da je majka na štednjaku pripremljena doručak, otac, koji čita strašno dosadan znanstveni časopis i piće kavu, a moj mlađi brat, aktivno podsjećajući mamu s stupama.

Želimo svima dobro ujutro, krenuo sam na tanjur s kolačićima da pijem čaj s njima, gledajući u tanjur, naljutio sam se. Kolačići su bili djelomično zamagljeni, odlučili.

Počeo sam vikati na bratu da se ponaša neprikladan, ali je viknuo kao odgovor, poričući svoj angažman, bio sam još više ljut. Roditelji su me podržali, rekavši da se brat više ne radi, samo je izjario i trčao u sobu. Pitao sam se na leđima uklanjanja brata.

Ali sljedećeg dana sve se opet dogodilo i za sljedeće. Bila sam svi ljuta na brata, optužujući ga iu činjenici da on dodiruje kavez. Brat je bio uvredljiv, čak je požurio u mene šakama, ali brzo su širili svoje roditelje. I dani sve je otišlo: netko pokvari kolačiće noću i popeo se kavezom Tish, bez zatvaranja u pokretu.

Ali noću sam se probudio od rika slične zvuku slomljenog tanjura. Konačno sam se probudio, jedva dišem, spustio se u kuhinju, zgrabivši kišobran za samoobranu. Možda su to pljačkaši. Iz kuhinje došla je jedva razlikovane zvukove, neshvatljivo podrijetlo.

U ušima su čuli samo kako srce kuca, a ipak sam otišao u kuhinju na čudnim nogama i pogodio prekidač, pre-zamagljujući moje oči. Već se ljuljao kišobran zbog utjecaja, otvorio sam oči, zamrznuo se u stupor. Preko fragmenata tanjura i kolačića sjedio je postrance, bio je superiorniji od kolačića, skakavši oko njega. Oštro je pogledao i zamrznuo. Ja, shvaćajući cijelu situaciju, pogledao okolo.

Cijela obitelj pobjegla je na zvuk, rekao sam što se dogodilo. Nasmijali smo se zajedno, a brat nas je optužio za nepovjerenje u njezinu osobu. Uzeo sam papagaj u sobu, zasadila u kavez, popravljajući dvorac kako bih otišao u trgovinu ujutro i odaberite nešto prikladnije. Očito, Tisch je previše pametan tako da je takva ćelija može zadržati.

Nakon ove priče, kolačići više nisu ostali na kuhinjskom stolu, a u obitelji više nije bilo dovoljno tako okrivljenih, građevinskih odnosa na povjerenju.

Podijelite na društvenim mrežama::

Slično