Parrot koji voli voziti glavu

Parrot koji voli voziti glavu

Nakon što je stigao na zimski odmor, nisam ni znao da je novi vedri stanar smjestio u stanu. Upoznao sam me valovitih kesha, kao pravi vlasnik: leti iz sobe, vrtlog je bio potreban po meni, graciozno se okrenuo i sigurno sletio na moju glavu.

Kako se ispostavilo, bilo je točnije reći - kosa je bila za Keshaom na mjestu opuštanja. Da, naš kesha volio je kopati u kosi. Ali nije volio moju kosu, jer je izgubio tamo i nije mogao izaći iz ovog zapadnog samog.

Slika je bila ovako: vrištim - ja i zastrašuju i malo boli iz njegovih kandža i kljuna, a on iz mog krika nije razumio što učiniti, ali se počeo boriti još jače u mojoj glavi. Dobro je da je mama došla do spašavanja i spasila nas dvije.

A sada je bilo naše guste poznanstvo. Kesha se navikla na "upravljač" s mamom i tatom, već su razvili svoj ritual. Svi su bili sretni.

Kesha u kavezu spavao je noću. Dan je jednostavno nemoguće voziti. Jutro je počelo s Keschi klizanjem na glavi moje tate. Ova slika morala se vidjeti samo jednom, a zatim na zvukove sve postalo jasno. Vrijedilo je da je tata otvorio oči, nakon alarmnog sata u 5:30 sati, Kesha je sletio na glavu i počeo ispunjavati svoj ritual.

. Tata vuče čarape, kratke hlače - papagaj samo valovi krila, ali tweets čak i glasniji, nervozni, ali ne leti s glave. Tata ustaje na nogama - Kesha iz sreće se pumpa još više, ali ovdje je glava ležala ovdje.

Izlet u WC i kupaonicu - na glavi. Tata u kuhinji sjedi na stolici - Kesha počinje jahati na glavi: od vrha vrata, opet na vrhu - brzo na nosu, nakon oba uha. Ritual je gotovo kad mama dođe u kuhinju.

Kesha leti iz očeve glave i sjedi na rubu Samovara. Tamo i sve je vidljivo. . Imati tatu na posao, Kesha se vraća u sobu i izvlače lišće lemongrasa.

Još jedna omiljena papagačka okupacija - čitanje novina s mamom. Kesha vuče naočale, leti u mamu. Tako čini nekoliko puta. Mama uzima naočale i počinje čitati novine i časopise. Obojeni časopisi ne vole papagaj, on bira strogo crno-bijelo. Pokupi sva bijela mjesta u novinama, tako marljivo, tako točno, kao da slika svoju sliku.

Najupečatljiviji je prijateljstvo keschi papagaj s Kitty Ksyu. Naučili su da zadirkuju jedni druge. Kesha Meaukal i KSU umjesto "Meow" izgovorio "Chiki". U takvim trenucima, kad je Kesha rekao: "Meow", svi su mislili da imamo još jedan kitty.

Njegovo ime Parrot počelo je govoriti vrlo rano. I razgovarao s glasom bez kopiranja mame ni tata. Kesha je dala ljubav prema papitima: moja djeca su se zaljubila u ove lijepe, pametne ptice i dva papiga u kući odjednom. Život ne stoji još uvijek, uvijek je u pokretu, a sa svim živim stvarima!

Podijelite na društvenim mrežama::

Slično