Višebojni parrot zabavlja park posjetitelja

Višebojni Parrot zabavlja park posjetitelja

Trebao sam promijeniti to područje za život. I nakon dugog pretraživanja po izboru pao na jedan novi stambeni kompleks. Podmislio sam park, koji je blizu. Visoke javor, prekrasne male ribnjake, gdje često možete vidjeti plutajuće patke s vašim pačićima. Lijepo je voziti - jutarnja hladnost je izvan, iu toplini možete sakriti ispod sjene drveća.

Nakon uobičajenog radnog dana odlučio sam ići kući kroz ovaj park. Slušalice su pale na dno vrećice, jer nema ugodnijeg zvuka od pjevanja ptica. Uživanje u čistom zraku, polako sam se kretao prema ribnjaku, gdje je pitao Pita. Savijanje preko cvijeta, u razmišljanju sam vidio kako sam morao letjeti nešto crveno. Iskreno upozoriti.

Polako podižući glavu, primijetio sam kako se obližnji stablo nekoliko metara od mene potpuno uplašeno sletio papiga. Moj novi poznanik bio je neka vrsta posebnog: žućkastog velikog savijanja kontrast u odnosu na pozadinu crvenog perja. Dio krila i repa prekriven je žutim i plavim perjem. Pametne oči gledaju ravno u dušu.

Odlučio sam da je papagaj odletio iz kuće. Bilo je moguće pomoći samo jednom - postavite fotografiju u stambenoj kompleksnoj skupini. Ono što sam učinio. Dok sam otišao kući, pomisao na napuštene ljepote nisu dali odmor. Ali shvatio sam da je ovo jedino što mogu pomoći.

Vrući ljetni dan. Moji prijatelji i ja odlučili smo dogovoriti piknik u parku u kući. Sunce nas je bala s toplinom. Raspoloženje na visini, pjevajte pjesme, jedite sendviče, smijeh. I odjednom irina, sjedeći pokraj mene, oštro se smrznula i blijeda. Ja jedva prelazim usne, kaže: "Pomoć".

Pogled na cijelu tvrtku bio je u lanca djevojci. Anton šapće: "Ostanite, nemojte se pomicati!"". Prva misao koja je došla u moju glavu nakon ovih riječi: "Zmija!"". Ja sam oštro bačen u znoj, a interes nije dao odmor. Počeo sam polako okretati glavu. Nisam vidio ništa na desnoj ruci.

Polako se nagnuvši naprijed, uzdahnula sam laganu. Pokazalo se da je papagaj sletio na rame Irine, s kojima sam se uspio upoznati nekoliko dana ranije! Ptica je samo trebala ljudsko društvo ili hranu. Neočekivani gost bio je pozvan na stol: ponudio komad kruha, krastavac, jabuka. Pokazalo se da je papagaj gladan, jeo sam apsolutno sve što smo predložili, nije ništa odbio.

Nažalost, ptica nije pronašla svog vlasnika, ali je kupio mnoge nove. Sada višebojni zgodan čovjek legenda o našem parku. On rado sjedi na ruke djece, od kojih su oni plašili od užitka. Voli da se tretira, rado postavlja na kameru. Neki su stanovnici rekli da je papagaj pronašao tvrtku golubova s ​​kojim vremenom troši.

">
Podijelite na društvenim mrežama::

Slično