Parrot je pogledao svog domaćeg psa i odlučio da je stražar

Parrot je pogledao svog domaćeg psa i odlučio da je stražar

Naša obitelj živi strašna stražara po imenu Krosh. Otišao je u njezinu baštinu od sestre, koja se oženio i otišao u drugi grad. Gotovo u isto vrijeme, postigao sam u roditeljima Spaniela Ricka. Dakle, Krosh i Rickk su postali zajedno.

Uzalud smo se bojali za njihovu komunikaciju. Naši kućni ljubimci su u redu jedni s drugima. Štoviše, papagaj, koji nikada nije vidio rodbinu, odlučio je da se mora ponašati kao pas. Vrijedi nekoga da nazove u interfon ili vrata, jer se Krosh prekine i leti kako bi proslavili goste.

Parrot voli sve u našoj obitelji, ali pogotovo - tata. Njegov je samo bezazan i ignorira apsolutno svi kad je otac kuće. Krosh, doslovno, pobožnost. Vidio sam na našoj Rickki i odlučio ponoviti sve navike za njega. Ali nekako se Krosh nadmašio.

Tog dana tata je primijetio s kolegama rođendanskog šefa. I imaju globalni čovjek. On voli cijeli odjel, tako je zujao na odmoru kao što bi trebao. Kućni tata je došao pod jutro "spreman" i odmah otišao u krevet. I mama na taj dan bio je na dužnosti i vratio se kući bliže večeri. Otišla je u spavaću sobu kako bi uživala u opuštenoj, ali ona nije uspjela.

. Kada je mama došla, pas nije obraćao pozornost na to. Samo podigli kapke: "Ah, ti si ti, dobro, u redu". Ali papagaj je sve popravljen, ispravio krila i izdao dugu tiradu na papagaju. Nakon toga počeo je uzbuđivati ​​naprijed-natrag i nastavio se zakleti.

Mama je pokušala voziti pticu s kreveta, ali nije uspjela. Krosh tvrdoglavo je štitio svoj pijani ratchet vlasnik, pa čak i ljubavnicu nije mu dopustio. Mama je otišla spavati u dnevnoj sobi na kauču i izrazila sve što misli o tati i njegovom papagaju, kad se glava naše obitelji konačno probudila. Krosh je cijeli dan hodao i pogledao oca s strahopoštovanjem. Evo, kažu, čuvao sam tvoj san.

Situacija je ponovljena za tjedan dana kada su naši prijatelji došli u posjet. Svi su bili dobro provedeni i otišli u krevet. I tata je zaspao na kauču u dnevnoj sobi. Ujutro je papagaj ponovno aktiviran, sjeo na naslon za ruku i bilo je važnije pogledao sve.

A stan je bio cool, grijanje još nije uključeno. Mama je otišla tati s dekom i počela ga pokriti. U ovom trenutku, papagaj je završio, skočio i počeo letjeti preko mame. Ona mu kaže: "Da, čekaj, ja sam samo deka Ukra".

Ali papagaj je još uvijek bio na majčinoj skrbi. Slažeo se ljutito i od svih Dara njegove majke u ruci. Taj je tata vrlo zamrznut i probudio se s snotom. Mama mu je rekla cijelu priču i sažela "Ja sam blizu, ne odgovaram više na tvoj par kad spavate". Ručno otečeno, krv i loše bolesna nekoliko dana. Još uvijek bi bio tako snažan udarac. Od tada, tata ispred kreveta stavlja papagaj u kavez ili zatvara vrata u sobu.

Sada želimo podučavati papagaj reći: "Tko je tamo?- Kad vrata poziva. Će biti najrealniji čuvar. Mislim da će se savršeno nositi s tom ulogom, s obzirom na strašne i važne vrste.

Podijelite na društvenim mrežama::

Slično