Kao parpot predložio novinara

Kao parpot predložio novinara

Moj prijatelj duge tolera od dana rođenja živi u Simferopolu. Unatoč činjenici da sam ja bio u ovom gradu samo jednom i davno, naše prijateljstvo nikada nije prekinuto. Saznala sam ovu malu epizodu iz života moje druže.

Upisivanje na Fakultet novinarstva regionalne obrazovne ustanove, TALE je primio kao dar od djeda djece djeda djece. Ptica je pripadala pasmiji Jaco.

Živjeti u skromnom jednosobnom stanu starenja pet katova zgrade, Tolja je bila vrlo sretna za njegovu humor. Papagaj je uhvatio djed u jednoj ekvadorskoj luci, kad je bio usidren teretni brod i neki mornari su bili dopušteni da se spuste na zemlju.

Trčanje u luku, svi spojeni na konobama i trgovinama obuće. Međutim, djed Toli, kao viši mornar, ostao je vez brodom. U ovom trenutku papagaj sjedio na krmi broda i počeo pažljivo gledati proces vez.

Kasnije će stići zajedno s djedom u Simferopol, a zatim u raznim obrisima prelaze ekvator s njim još 6 puta. A sada, u poluidenoj spavaćoj sobi, pod niskim stropom, papagaj je sjedio na velikom gustu vijku pričvršćen u zid i tihi. Razgovarao je rijetko, ali propadno i pouzdano.

Jedan kišni popodne sjedio je kod kuće i napisao članak o jednom poduzeću, na kojem je napravljen Vermichel. Morao je podnijeti pregled i komentirati intervju s zaposlenicima organizacije. Sve je lako radilo s izuzetkom pregleda.

Ravnatelj poduzeća bio je najučinkovitiji boby i prolaz. Tolya je opetovano pokušala u dvije ili tri rečenice kako bi dali karakteristiku licu osobe, ali sve nije uspjelo s uvodom.

Iznenada, papagaj je glasno viknuo cijelu sobu: bottches je bila pijana i vi. BoatsWain pijan i vi. ! Što ako pišete ovako: direktor kada je Ivanov Ivan, poslao dugoročnu uslugu i ovlasti ... a onda je vrlo koncizno prisutan u pravilnom obliku?

Outpuning i predaje svoj rad, TALE je primio najviši rezultat na teoriji novinarstva i obilježio je Komisija za originalnu šavu materijalne prezentacije.

Vidjevši kako se papagaj može pomoći sa svojim malim vokabularnim i naučenim izrazima, tolni će se, naknadno, biti burguliran preko mnogih članaka, a njezin tečaj radi pod nadzorom nadzasjed susjeda.

Ako je profesija povezana s pisanjem velikog broja radova, vrlo je često čep na nekoj formulaciji. Da bi saznali da nitko drugi kao papagaja ne može lako riješiti to produljenu patnju nad sinonimima jedinog glupog vikanja, bio je za novinara da pronađe pronalazak i blago.

Od tada, moj prijatelj uvijek priprema svoj rad u prisutnosti papagaja i glasno je napisao. Ulkusni i moždani udar replike ptica savršeno nadopunjuju djela mog prijatelja iz Simferopola do danas.

">
Podijelite na društvenim mrežama::

Slično