Kao parpot jahao

Kao parpot jahao

Imam mali valoviti papagaj pod nazivom Venerya. Bio sam predstavljen za moj rođendan, pa sam morao doći s njim. Prije tog iskustva u udvaranju za papige koje nisam imao, i nisam htjela potrošiti dodatni novac.

Prvo sam bio težak, odbio me je voljeti kao domaćin. Ali uskoro smo navikli jedni na druge. Naučio sam riječi i samo dobro. Tada sam odbio raditi u drugom gradu, razlozi su bili puni.

Manje od godinu dana kasnije i dalje sam se odlučio preseliti. Bio je apsolutno težak, ali sam proveo najviše živce dok sam bio na vlaku. Stvar je da se vozio zajedno s obitelji stranaca koji su govorili samo na engleskom jeziku. Čak ga dobro poznajem, ali bilo je teško razgovarati, jer je brzina njihovog govora bila brza.

Njihova kći bila je zainteresirana za moj papagaj sve na putu. Čak me je zamolio da ga oslobodim od kaveza. Ja, naravno, nisam htio to učiniti, a roditelji su bili protiv. Ali ispostavilo se da smo je ostavili s papagajom, a oni su išli u drugi dio vlaka.

Zašto smo to učinili, neću vam reći, priču o drugom. Djevojka nije propustila trenutak i otvorila kavez. Venya, kao što je djevojka rekla, odmah je odletjela iz kupea. Vratili smo se za nekoliko minuta, a ne papagaj, niti su djevojke više nisu bile.

Morao sam tražiti nekoliko automobila. . Da su roditelji djevojke razgovarali, potpuno sam zaustavio razumijevanje, ali očito nisu bili zadovoljni situacijom.

Još smo pronašli djevojku. Plakala je, a roditelji su se žalili da ne želi vratiti papagaj. Kad ju je smirila, odvela nas je u kupe, gdje, prema njoj, držite vene. Doista je sjedio moj papagaj, a tri momci su sjedili pokraj njega.

Kako se ispostavilo, papagaj je govorio na ruskom, dok je djevojka na engleskom jeziku. Tako da su ga odbili dati. Djevojka je na kraju pobjegla. Roditelji su bili nezadovoljni činjenicom da je njihova kći donijela suzama.

Općenito, skandal je počeo, gdje sam bio prisiljen izvesti prevoditelja. Gledao sam svoj papagaj za sve ovo, ima vremena da naučimo nekoliko riječi, kako na ruskom i na engleskom jeziku. Kada je sukob bio riješen, morao sam sjediti u kavezu s velikim naporima.

Odbio je sjesti na moju ruku, koju sam ga dugo naučio, nije htjela napustiti kupe i odletjeti s mjesta na mjesto. Morao sam pitati roditelje djevojke da ode izvan ćelije. Uz velike napore, mogli smo ga staviti u kavez. Istina, nisam komunicirao sa svojim kolegama putnicima. Ispričali su se zbog incidenta, a ostali su bili tiho.

Samo želim savjetovati gledati vaše kućne ljubimce i djecu. Nemojte ih ostaviti na miru, osobito na mjestima gdje mnogi ljudi.

Podijelite na društvenim mrežama::

Slično