Kada je papagaj s mačkom nestao, sumnjam na nešto

Kada je papagaj s mačkom nestao, sumnjam na nešto

Moj papagaj živi kod kuće po imenu Shrek, već sam već rekao o tome. Sada želim reći kako se pojavila njegova djevojka.

Jednom na ulici sam primijetio mačića. Bio je tako sladak da se nisam isticao i uzeo ga kući. Pitao sam roditelje zašto sam ga uzeo kući, on je boca, treba mu se brinuti. Ali nisam mogao ostaviti mačića na ulici, a majka mu je dopustila da ga pokupi. Dan je prošao, iza njega mjesec dana, i tako nezapažen u godini. Mačić smo se topili, ispostavilo se da je djevojka i nazvala sam je Fiona.

Naravno, zabrinuo sam da je Fiona mogla jesti Shrek, jer mačka i ptica nisu kompatibilne. Ali oni su bili vrlo prijateljski. Najzanimljivija stvar bila je kad je papagaj odletio da se upoznaje s mačićem. Shrek se tada približio mačićima i nešto što ga je naginjelo, a zatim otišao i nekako je otišao s FIEN sa strane.

I nekako sam došao kući i primijetio da je stanica otvorena, nema papagaja, nema FIKON-a. Kako sam se bojao da sam ih počeo tražiti po cijeloj kući: na sobama, u kuhinji, na balkonu. Nigdje nisu i ovdje čujem neke zvukove ispod kreveta ili mehata, ili tweet. Imam jako loše ovdje, mislim: "Pa, svi, zbogom moj prijatelj s pero!""

Gledam ispod kreveta i vidjeti takvu sliku: papagaj s vožnjom loptom mačke ispod kreveta. Fiona, gledajući izlaz, radi u središte sobe. Shrek se sruši sljedeće, sjedi na mački na leđima i nastavljaju se igrati. Taj sam dan konačno shvatio da životinje različitih vrsta mogu živjeti u svijetu iu harmoniji. Primijetio sam ovo jedan drugi dan.

I smiješna priča dogodila se na dan. Probudila sam se i otišao do doručka. Ovdje pijem čaj i čujem kako Fiona provodi zdjelu, a iz susjedne sobe Shrek kaže: "Želim jesti". Bez dodavanja čaja do kraja, otišao sam hraniti kućne ljubimce. Čini se da se hrani, ali kad sam dao papagaj, zaboravio sam zatvoriti kavez.

Završio sam čaj i otišao gledati TV. I onda sam primijetio da je kavez otvoren i shrek u njemu. Počeo sam tražiti papiga, jer su me roditelji zabranili da mu dopustim. Ne pronalazim Shrek, ležao sam na kauč i počeo razmišljati o tome kako ga pronaći i uhvatiti. Tada sam primijetio da je papagaj sjedio na brandu.

Nisam mogao dobiti, sjedio sam visoko i propadam. Dugo sam pokušao uhvatiti Shrek, nikad se nije dogodilo. Još uvijek znam da papige lete brzo. Već sam umoran i užasno nervozan, uskoro se roditelji vraćaju s posla i dobivaju štap. I shrek kao da je osjećao da ću biti loš, odletio sam i sjeo u moje ruke. Tada sam polako uzeo u kavez i izdahnuo s olakšanjem.

Sat vremena kasnije, roditelji su se vratili s posla. Pitao sam kako sam proveo vrijeme i odgovorio sam da sam dobro. A onda su pitali zašto nisam dopustio da Shrek leti.

Zabranio si me! odgovorio sam.

Onda su se nasmijali i govorili:

Zabranili smo vam Fion s Shrekom bez nadzora! I onda sam shvatio da je u uzalud cijeli dan uhvatio ovaj papagaj. Nikada neću zaboraviti ovaj dan.

Podijelite na društvenim mrežama::

Slično