Imamo vaš dnevni ritual s papagajom

Imamo vaš dnevni ritual s papagajom

Jednom na rođendan mene dao mi je papagaj. Nazvao sam ga Shrekom, jer je bio isti zelen. I bio sam jako sretan što sam imao tako divan prijatelj. Svaki dan sam platio mnogo vremena da ga naučim razgovarati. Ne prolazi pola godine kao što je već mogao reći njegovo ime i frazu "Želim jesti".

Nekako je mama pustila u ljubljeko od kaveza kako bi usadio krila. Letio je oko kuće, kao u svojoj domovini. Zaokružio svugdje, letio u sve sobe, općenito je pregledao svoje imovine. U ovom trenutku tata je radio na računalu. Bio je tako fasciniran njegovim poslovima da mu nije primijetio kako mu je papagac odletio.

Svi smo počeli gledati gdje će perje sjesti. Za kratko vrijeme na sobi, Shrek sjedio na glavu Oca. Osobni rad, otac nije ni osjećao da je ptica sjela na njega. Shrek, sjedeći na vrhu pažljivo pogledao monitor, kao da je to shvatio tamo. Bilo je tako smiješno da se ne čuvamo od smijeha.

Otac od iznenađenja bio je uplašen i trznuo, a Shrek je krenuo, napravio krug i napustio sobe. Tek tada je otac shvatio da je njegova ptica sjedila na njegovoj glavi, a onda smo se počeli smijati sve zajedno.

- Prije nego me plašiš, pokucaj, - rekao je Otac, i počeli smo se još više smijati.

Smirujući, nazvao sam Shrek, ali nije odgovorio, sakrio se negdje. Počeo sam ga tražiti, ali nisam ga nigdje nisam mogao pronaći. Gdje je mogao letjeti? Ali onda me je podnio znak: "Želim jesti". Ispostavilo se da se u hodniku sakrio u hodniku.

Shrek uvijek ima hranu u kavezu, ali ako kaže: "Želim jesti", onda želi, pa sam ga hranio rukama. Učinio sam to, uzeo sam hranu i natočio sam se na dlan. Čim je papagaj vidio da sam imao hranu u ruci, odletio mi je s trenutkom.

Svaki put kad gledam kako Shrek klikne sjemenke. On to čini tako vješto i brzo da sam još uvijek iznenađen. Favorizira, on leti dalje svojim poslovima. Ovdje imamo svakodnevni ritual.

Podijelite na društvenim mrežama::

Slično