Parrot je pokucao catguard

Parrot je pokucao Catguard

Ja, kao i mnogi ljudi, dugo su htjeli započeti papagaj, zasigurno govoreći. Ne, nisam htjela biti najskuplji div ", ali ptica mora imati sposobnosti.

Kao i uvijek, slučaj je pomogao slučaju. Posjetim trgovini za kućne ljubimce, vidio sam kavez tamo svijetlom središnjom pticom. Poželjna je čavrljala bez tihog, mijenjajući glasove i intonaciju, a ponekad i izvadite odloge iz pjesama. . Po onu koju sam pitao prodavatelja, kakva je cijena ove ptice.

Prodavatelj se nasmiješio, odgovarajući da papagaj nije na prodaju Ovaj časnik po imenu Kesha, "služi" u odjelu prodaje i stavlja posjetitelje. Osim toga, nije vrlo razumno za stjecanje odrasle ptice za veliki novac. Kažu, odrasli papagaji su slabo preneseni na promjenu mjesta i praktički ne proučavaju nove riječi. Pozvao me je da stječem mladog papagaja ove pasmine i naučite ga sami.

Rekao - napravio, kupio sam prikladan kavez, ispunio je sve što je potrebno i staviti odabranu pticu. Dok smo otišli kući, odlučio sam da ću nazvati papagaj bara, činilo mi se da je to ime bio vrlo pogodan. Kod kuće sam odgodio materijale za njegu papiga i pokušao dati novi prijatelj svemu.

Pokazalo se da papagaji stijena koje govore mogu zapamtiti veliki broj riječi i mogu samostalno kombinirati izraze prikladne za situaciju. Nisam ga mogao vidjeti u akciji, a svaki dan sam proveo oko sat vremena u komunikaciji s papagajom. Međutim, mjeseci su prošli, a ptica je tvrdoglavo šutjela. Trebalo je biti neko objašnjenje i uskoro je pronađeno.

Osim papagaja u kući živjeli su mačku po imenu Dasha. Ovo je razigrana i mirna stvaranje, potpuno bez krvozirnice. Kad se pojavio Zhero, očito je zainteresirao "domaćicu" i, očito, uzela je razne pokušaje da se igra s njim.

Očigledno, papagaj nije stvarno volio tako susjedstvo, on se jednostavno bojao. . Sjedila sam za stolom, podebljavajući u računalo i ... samo skočio s iznenađenja.

U sljedećoj sobi bila je kore za pse. Ne, to nije bio zaokret male Bologne, to je bila valjana buka velikih pasa. Pogledao sam okolo i vidio kako je Dasha letjela na hodniku. Ne mogu zamisliti gdje je Zorci mogao čuti takve zvukove, ali ga je impresioniralo na mački. Sada pripada papagajku s velikim poštovanjem.

">
Podijelite na društvenim mrežama::

Slično