Shakes padaju u cijevi ne slučajno, ali posebno

Shakes padaju u cijevi ne slučajno, ali posebno

Marishka, moja kći, bila je 6 godina, a došli smo u kolibu. Dok sam dobio krevet kreveta, dijete je bilo zabačeno, kao što je mogao, a onda je primijetio da je na cijevi koja je služila kao potpora u ogradi, selo ptice. Uvijanje male glave sa strane, iznenada je pala u rupu cijevi. Marina djevojka je vrlo ljubazna i suosjećajna, pa sam htjela oživjeti pticu iz zamke.

Ona sama nije mogla to učiniti, pa sam me povezivao na spasenje. Pogledao sam u cijev odozgo, unutra je bila tamna, svjetlo prodrijela samo kroz male rupe, kroz koje je prešao montažni kabel. Teško je bilo slabog pokreta. Budući da promjer potpore nije bio više od 10 cm, gurnuti ruku i dobiti nesretan bio je nemoguće. Da, ako moja ruka ide tamo i popela se, ona nije toliko dugo doći čak i sredinu cijevi (a ptica je zaglavljena još niža).

Počeli smo pokušavati ukloniti njezin štap s kujem na kraju, poput kuke. Ali ova metoda taive opasnosti za pernatnu: bila je drhtavica, ne razumijevanje onoga što se događalo, i to bi moglo biti. Tada smo počeli pobijediti cijev, u nadi da je uplašena i srušila se. Doista se uplašila, ali ona je povrijedila i više nije bila trepida od straha. Sada razumijem što je stres preživio siromašne biće, sjedeći unutra, zbog tutnjava.

Marina je predstavljala strašnu zavjesu, dok bi ptica umrla od gladi, pjevala je i plakala, ali nismo mogli ništa učiniti. Držite metalni stupac nije ni pokušao - bio je pouzdano betoniran. Ostao je prihvatiti tugu i nastaviti raditi na krevetima. I moja djevojka je tiho sjedila ispod ograde depresivne tugom.

Nakon toga smo otišli u užinu, niste otišli u kuću, ali nalaze se na otvorenom i nehotice su pogledali neozbiljnu metalnu podršku. Odlučili smo zatvoriti sve rupe u cijevima na krpe, tako da se više nekad ne dogodi nevolje ptica, a Marinka je odlučila ići u vikendicu svaki dan i hraniti zatvorenika, sjedi u cijevi.

Odjednom smo primijetili pokret iznad cijevi i vidjeli kako je ptica izgovorila iz rupe. Moje dijete je bilo oduševljeno i trčalo kako bi naletjeli rupe. I počeo sam razmišljati i konačno shvatio: ptica je pala u cijev, a ne nepažbom, to se u načelu ne može dogoditi. Imala je gnijezdo s pilićima, a ona je "posvećena" specifično za hranjenje mlađe djece. Cijelo ovog puta, ometali smo je da napusti gnijezdo i prisili da preživi užas iz njezine neprimjerene intervencije.

Sada često primijetimo, kao i male ptice, trese, imamo mnogo njih, sjedi na rubu cijevi. Dok ih gledate, ne uzimaju ništa, ali čim okrenete trenutak, brzo nestati. Jasno je - čekaju na trenutak neprimjetno za osobu "pad" u cijevi i hrane pilićima. U spasenju ne trebaju, sada to sigurno znamo.

Podijelite na društvenim mrežama::

Slično