Kako cacatu baka našeg naprezanja

Kako Cacatu baka našeg naprezanja

Moja majka ima djetinjstvo i mlade u teškim vremenima - bez oca. U devedeset. Stoga, kad je bila vrlo uspješna, i moja sestra i ja smo odrasli i više nije trebala brinuti, moja majka je pogodila svu grob i ... započeo papagaj. Na kredit. Također je kupila motocikl, zabilježen na kutiji i večernjim tečajevima na biologiji ... ali ovo je još jedna priča.

Općenito, papagaj se zvao Romeo, Black Cockada. Bio je vrlo bučan i užas točanika. Moja sestra i ja, (13 i 15 godina), bili smo ugodni za vas u ljetnim praznicima - nismo otišli u kampove i ne dopustili ste da još radite.

Isprva smo "nehotice" učili rum. Ali za to su dobili podnaslov i došli na pitanje sofisticiranije.

U šest ujutro naša pernato stvaranje vrištalo je, za obroke "ne jedu moj brat!"Jednom se dogodilo strašnu - sestra je naišla na frazu iz MEM:" Pomoć, zaključao sam me u ovom tijelu, ja sam osoba ".

Dakle, razumijete cijeli užas situacije, vrijedi reći malu tužnu priču. Naša baka (majka mama) se udala još prije 15 godina. Vrlo je vjerska i iznimno praznovjerna. Granny je vjerovala u sve vrste pakla, duhova i drugih. Kad je drugi muž umro, bila je previše zastrašujuća za spavanje u praznoj kući, a ona se preselila u svoju kćer. Ne dugo.

Psića njezina, nedavno je preživjela sljedeći udarac sudbine, već je bio opušten, a siromašna stvar trebala samo doći do sebe.

Taj fatalni dan bio je prvi dan njezina poteza, a isprva je sve prošlo dobro. Kuhala je doručak, poslao roditelje da rade, hodaju s nama i sestru, a sama je preuzela kućanske poslove, kao da je uvijek živio ovdje. Čini se da je sve u redu, kao što je bilo namijenjeno, kako je iznenada naš Romrochka, kad je baka došla s njim da ga pogleda, problemima: "Pomoć, zaključao sam me u ovom tijelu, ja sam osoba".

Onda sam čuo samo njezine priče. Baka je ponestalo stana u panici, što je - ogrtač i tenisice. Od uplašenog tlaka ruža, siromašna stvar gotovo onesvijena. Bojalo se vratiti se u stan bake, pa je ostatak dana do roditeljskog povratka došao iz poznatog susjeda.

Kad se mama vratila, pokušala sam smiriti baku, ali nije uspjela, upravo je dobio ulov. Praznovjerna baka je odlučila da će se ovaj demon uklopiti u papagaj zbog naših grijeha.

Sve što je baka dovela do nas svećenika tako da posveti stan.

Kao rezultat toga, dobili smo kaznu u obliku nedostatka Interneta, a Romechaka je bio samo izlio svetu vodu.

Ne želim vrijeđati vjernike ili reći da nemaju kritičko razmišljanje, ali moja baka je tako - ona nije kriva, bila je tako odgajana.

Moralnost je jednostavna: ne podučavajte papige loše. I također - više neaktivni s ludskim ljudima. Kao što kažu, nije sve smiješno taj meme.

Podijelite na društvenim mrežama::

Slično