Kada je korell počeo razgovarati, imao sam pitanja za mog muža

Kada je Korell počeo razgovarati, imao sam pitanja za mog muža

Parrot Korlela se pojavio u našoj obitelji sasvim slučajno. Muž i kći otišli su u trgovinu za kućne ljubimce da se zamori, ali se vratio s velikim kavezom, u kojem je bio papagaj. Uzeo je, jer nijedan zamorca sretan, i ovaj papagaj odmah se zaljubio u sebe ili degradiran, jer je postojao jedan.

Priča o papagaju je takva da je njegov bivši vlasnik odletio da živi za ocean, nije bilo nigdje dati pticu, pa sam ga dao u trgovinu za kućne ljubimce. Nije bilo jako skupo, pa smo odlučili uzeti ga.

Ptica je bila mlada, pa sam još dugo mogao živjeti u našoj obitelji. Prodavatelj je rekao da je papagaj otišao u razgovor, iako nam se činilo da nećemo pokazati njegove vještine. Dva dana prošla od kupnje, a on je šutio.

Nadimak smo mu dali nekomplicirani Justin. Zapravo, papagaj je bio lijep, zaljubio smo se u njega, pa čak i našu mačku, što se činilo najsigurnijim stvorenjem, pokazao je veliko zanimanje za njega. Papagaj koja nam se stalno zabavlja sa svojim antika, čim je mogao.

Moja mala kći se bavi gimnastikom i nakon što je imala natjecanja u drugom gradu. Otišao sam s njom da je podrži. Muž sa svim našim životom ostao kod kuće za glavno. U natjecanju smo se nasazili i vratili se kući istog dana. .

Prekrio sam stol, sjeo, večera, razgovaramo, smijeh. Pijenje, otac svoga muža odlučio je razgovarati s našim pernatom Justinom, jer ga je upitao, što je tata učinio u odsutnosti njegove supruge i kćeri. Parrot je prvi put pogledao svekrvu, a zatim njezin suprug, a zatim se okrenuo od njih i odjednom, neke su riječi počele reći: "Otvori", "vrata", "pljačka".

Reći da smo svi bili šokirani da ne kažemo ništa! Kada su svi došli na sebe, pogledali su svog muža u zbunjenosti, on se nasmijao i rekao da se tijekom našeg muža zadibava balkon i uključio TV za pozadinu, au istoj je sobi bio kavez s pticom.

Cijeli dan je pokazao seriju u kojoj su istraženi zločini. Parrot nas poprima riječima heroja televizijske serije. Od tada se Justinove usta zatvaraju samo kad spava. Gledanje televizije s interesom i ponavlja riječi. Zbog toga, kći ne može tolerirati TV i preferira hodati na ulici s prijateljima.

Justin primjenjuje naučene riječi u pravilima s događajima i akcijama. Na primjer, on kaže "ukusan" kada jede. Poziva članove obitelji po imenu. Ne podučavamo ga posebno, sav njegov vokabular razvio se iz naše obitelji domaće komunikacije s njim. Justin je dio naše obitelji, on uvijek podiže raspoloženje i jako smo sretni što ga je jednom kupio umjesto drugih kućnih ljubimaca.

Podijelite na društvenim mrežama::

Slično