Moj korell grisha

Moj korell Grisha

Imamo 5 godina parkot kororel Grisha. Moja majka i ja sam sanjao o velikom kapetu, ali nisu bili prodani u našem gradu, au glavnom gradu trošak je bio transcendentalan. Morao sam ostati na Korellu.

Izabrali dječaka jer ima svjetlije boje. Prodavatelj je rekao da su prethodni vlasnici vratili Grisz zbog glasnih krikova. Žao nam je zbog nas i kupili smo pticu.

Grisha je živjela u velikom kavezu i nije se odbila. Uspio je "graditi" čak i našu Chihuahua. Korell se priključio na kauč, zaustavio se ispred psa i čekao dok ne ode i propusti.

Moj korell Grisha

Kupili smo miksere gris, hranjeni kuhani krumpir, voće i bobice. Obolio je da kljuca kruh kore i viknuo je neplodno, ako nije bilo poslastice za ručak. Naravno, oko kaveza je bio neprestano prljav. Ptica širi perja, ostaci hrane. U papagajnoj kupelji odbio plivati, ali obožavan tretmane vode iz spreja. Odbacio je krila i vrti pod prskanjem vode.

Parrot je obožavao sjediti na glavi na djed i gurati ga u zube. Grisha je činila nekoliko puta dnevno za proizvodnju od kaveza kako bi letio.

Naš papagaj volio je doći na kornjačno ili vanjsko ogledalo i važno je pregledati sobu. Morao je stalno ukloniti sobu od legla, ali nismo mogli odbiti pticu u šetnjama.

Papige imaju mali bik u usporedbi s opsegom krila. Stoga se činilo da soba leti piletinu.

Čitali smo da mu stalni razgovori s papagajom pomaže da nauči ljudske riječi. U našem slučaju, Korell je mogao zapamtiti samo jednu frazu "Grisha dobro" i činila mamu svjetlo. Ponekad je postalo hitno kad je ptica viknula "Grisha dobra, ha ha ha. Druge riječi papagaj naučio je odbijen.

Moj korell Grisha

Grishin Freest život završio kad smo kupili njemački pastir Kombat. On na prvi pogled nije vjerovao u štene i ljuti ga na njega. Bojili smo se pustiti papagaj po cijelom stanu, jer je Kombat također pogledao pticu. Stoga je papagaj živio u velikom dnevnom boravku i letio samo unutar sobe.

Korella - prekrasna stvorenja. Oni mogu sigurno otići kod kuće za taj dan. Papige neće biti dosadno i povlačenje perja. Ali morate biti spremni za stalne krikove, prljavštinu iz hrane i perja.

Podijelite na društvenim mrežama::

Slično