Kako živimo u stanu s papagajom

Kako živimo u stanu s papagajom

Dva Spaniel i ogroman Parrot Ara žive u našoj obitelji - Laura. Pojavila se dvije godine nakon Španjolaca, a prvi smo se bojali reakcije pasa. Nisu mogli sprijateljiti, prirodno. Ali neki prijatelj pati.

Nismo odmah uspjeli pronaći pristup papigu. Na Musha Lauri ponekad ponekad košnja, ali samo me volim i kćeri.

Naš papagaj ima svijetle i vrlo bogato perje. Kao da je uređeno u Photoshopu. Plavo-žuti perje isprepleteni crnom i azurom. Odmah sam se zaljubio u nju čim sam vidjela uzgajivača. Ali perje su teške i glačanje papiga nije tako Kaifovo, poput mače ili psa. Nemoguće je izlijevati od vune. Nekako sam pokušao, pa je Laura odmah podigla vunu, pobjegla od nekoliko koraka i bio sam agresivno pogledao me.

Kako živimo u stanu s papagajom

Laura - moja divna djevojka. Ona je lijepa, pametna, mirna. Nikada neće vikati takvo jer ne postoji raspoloženje. Jedina stvar - Laura ne voli bučne goste. Na moj rođendan, htio sam se hvaliti rodbinom, ali papagaj nije cijenio ideju. Izbio je u strašnu tiraru i odletio natrag u spavaću sobu.

Naša djevojka voli sjesti u tišini i pokupiti u svom redu. Ili se možda nekoliko sati diviti odraz u zrcalu.

Kupili smo Lauru od iskusnog uzgajivača. Podarala je njezine ptice određenim riječima. Parrot je u stanju reći "veliki", "Lorrra", "ura", "Nighmarrrr", "Haha". On ispiti zvukove, ogolije untinacije članova obitelji i ponekad pokušavaju lajati na satelit naše pasa.

Lorushka je aktivna ujutro. Za raspoloženje može dugo pjevati i izraziti naše mišljenje za nas. Ali nakon pet navečer, vrišti kihne, a ptica tiho udira.

Kako živimo u stanu s papagajom

Kavez se morao izraditi po narudžbi. U našem apartmanu nema mjesta za aviona, a uobičajena sestra je premala za Ary. Ali Laura spava ili vozi vikendicu. Cijeli dan papagaj na slobodnom hodu u apartmanu. Žao mi je zbog nas, ali zbog tih šetnji u sobi neprestano prljavim od perja i legla.

Laura je pokvarila američki stol. Voljela je hodati po vazi s poslasticama. Kao rezultat toga, drvo je iskrivila kamenje.

Lorca je tako slatka, divna. Ona je smiješna za bananu, obožava jabuke i krastavce. Možete gledati dugo vremena, jer papagaj je udobno prskanje biljnog kljuna.

Ara će biti dobar prijatelj, ako ga tretiramo s poštovanjem, stalno razgovaram i brinem se.

">
Podijelite na društvenim mrežama::

Slično