Parrots-wunderkinda

Parrots-wunderkinda

Objavio sam priču o mojem znanju o zapisima papiga. I i sam nije mislio da je to tako zarobljeno ovim pticama. Sve više i više želim čitati o njima, gledati, naučiti i izvući zaključke. Što su još uvijek divna stvorenja!

Kako je zanimljivo biti u blizini! Imamo na TV-u u prijenosu "Vidio sam videozapis?»Oni su često prikazani. Revidirao sve programe sa svojim sudjelovanjem. Otkriven sam za sebe i prenio papige na strane kanale.

Vrlo zanimljivo i samo se sjajno za njih prenose "paparijsku predstavu". Samo divno! I diva se daje tamo gdje nalaze takve pametne? U redu, naučite papagaj sve što učiniti ili govoriti. Ali kako napraviti, ili je pojednostaviti to učiniti ono što već zna kako točno kada cijela javnost čeka samo?! Pa, kakva bi bila izvanredna vještina i strpljenje trebale imati svoje vlasnike!

Vidio sam nekako na televiziji kao vrane, također smatra najpametnijim pticama da podijeli orah da ga baci na kolniku! Tako da automobil vozi podijeljenu maticu i ostao samo da ga uzme.

Papige su nastavili! Bio je takav papagaj hijacint, koji je sam mogao podijeliti maticu. Ali sam i dalje dalje! Prije cijepanja matice, uzeo je maticu u šapi i već je položio orahe. Kako ne bi zbunili kernel matice kada se cijepaju.

Isto je bilo Palm Cocada, koji je također pokazao primjer nevjerojatne evolucije pernoyja.

Ne mogu zamisliti što se može vidjeti na takvim parrot emisijama?! Pokušat ću ukratko povući nešto što sam uspio vidjeti.

Vidio sam na osebujnoj stadiji staviti štap na male kotače. Skejtbord. "Pa, ne mogu biti!"Mislio sam. "Neće ići papagaj na skate?!"". I što misliš? Cilj! Kao platna skateist, kao što bi se trebalo oslanjati, guranje jedne šape, požurio naprijed! Nakon što je došao do kraja mjesta, okrenuo je škate i vozio natrag! Mora se vidjeti!

I ostali profesionalci su upravo tako odvedeni na kljune kuglice, prebacili ih i stavili u košaru. Sljedeće posebne kolege šape u osebujnim malim parkotom i jahaju ih! Nije pao i nije zbunio. Također na kraju se odvijala i vozio natrag.

Još jedan papagački pametan uzima papit naočale od sunca, dolazi do loga ptica Longue, leži u trbuhu, stavlja naočale i, navodno, sunčanje!

Bilo je tako, viđen, bio je oduševljen svojim ciklikom.

I vidjeli ste papagaj solista, koji majstorski pumpa cijelu operu!?

Gledao sam tamo stotine dječjeg plakanja. Čut ćete takvo i nećete znati koja soba za pokretanje, gdje točno plače točno vaše dijete? Udario sam jedan govornik, koji je viknuo bez tih: "Kesha-Bird! Kesha-Bird iz Podolsk! Došla je doComA? Lyutyukushka je došao! Hi, beebi! Baža Kalyyyshka!"".

Naišli su na kreativne papige. Jedan obožavan poezija i sve je rekao pjesmu, čak nitko nije pitao. I onda se divio sebi: "Pa, ti si Vaaaan!"".

Nisam sve o Paperrotima. Vjerojatno nemate vremena tražiti i gledati takve zanimljive stvari. Dakle, onda ću vam reći. U međuvremenu!

Podijelite na društvenim mrežama::

Slično