Smiješne quirks mog papagaja

Smiješne quirks mog papagaja

Želim vam reći nekoliko smiješnih priča s mog valovitih papagaja. Kupio sam ga kao dar za moj rođendan moj rođak, ali, kako se ispostavilo, moj brat je bio alergičan na ptice. Morao sam sebi ostaviti papagaj.

Na župnoj kući počeo sam razmišljati o tome kako zovem novim prijateljem. Mislio sam, odlučio sam: "Nazvat ću ga limunom!"Zašto točno? I zato što ovaj papagaj ima vrlo lijepo i neobično perje svijetle žute boje.

S limunom sam se sprijateljio vrlo brzo. Svako jutro me probudio s glasnim Tweetom, na taj način izazvao me da ustanem i idem na posao, a za to sam često tretirao svoju pticu s dobrim (na primjer, komad banane, jabuke ili rojevima).

Volim razgovarati s papagajom. Limun je brzo naučio ponoviti ljudski govor i izašao je iz njega posebno smiješno. Svaki put kad su prijatelji ili rođaci došli u moju kuću, a mi smo ostali kasno, papagaj je izdao: "Vrijeme je da odem kući". I kad se čula zvona, limun je upitao: "Tko je tamo?""

Nekako otkad sam se razbolio i cijeli dan nije izašao iz kreveta. Moj ljubimac je proveo nekoliko sati blizu mene. Odjednom je neočekivano odletio negdje u strani ćelije, nakon nekoliko sekundi, limun se vratio natrag. To se opet dogodilo 3-4 puta. Kad mi je postalo zanimljivo, što čini moj papagaj, okrenuo se s druge strane i vidio da na svom krevetu nalaze se grane iz hrane za ptice. Limun je odlučio nahraniti me!

Ponekad je nadimak susjed mačka na balkonu došao u moj stan kroz balkon. Obično se ptice boje mačke, ali svi smo suprotni. Kada je Madfin prvi put ugledao moj ljubimac, odlučio se približiti kavezu, ali limun je počeo tweetati tako glasno da je mačka trčala u užas iz sobe.

Sljedeći put mačka i dalje uspijeva pristupiti ptici. Pogledao je šapu u kavez, nadajući se da zgrabi papagaj, ali limun nije dao uvrijeđen i ugroženi gost. Od tada, Madfin se više ne pokušava naići na limun na očima. Očigledno, mačke i papige nikada neće moći postati prijatelji.

Ali još jedan slučaj: bila je to obična večer, sjedio sam na kauču i gledao TV. Nekoliko minuta morao sam izaći iz sobe, a u ovo vrijeme sam primijetio daljinski upravljač. Letio mu je, počeo je trčati na konzoli i pritisnite šape da pritisne neke tipke. Kad se vratim, televizor je već isključen. Uključivši ga, vidio sam da su svi kanali ili pucani ili potpuno uklonjeni. Još sam se dugo morao zabrljati s ovim ..

Tijekom vremena, limun je naučio otvoriti kavez sa svojim. U početku nisam to primijetio, ali u jednom danu sam otkrio da je stanica mog papagaja prazna. Tada sam bio jako uplašen i počeo tražiti pticu po cijelom stanu. Trebalo je oko pola sata, svi pokušaji pronalaženja papagaja bili su uzaludni.

Sjeo sam na stolicu da razmislim o tome je li ptica ne može slučajno izletjeti u ulicu. Ispružio sam ruku, podigao glavu i vidio da je limun sjedio na luster sve to vrijeme! Ovo je samo mali dio onoga što se događa u našem životu. Budući da su papige vrlo znatiželjne ptice, s njima svaki dan događa se nešto zanimljivo.

Podijelite na društvenim mrežama::

Slično