Naše kućanice

Naše kućanice

Nakon šetnje u zoološkom vrtu morao sam kupiti papagajku kćer. Doista je željela luksuznu kukaju, ali ga ne bismo izvukli. Kupili su dvije valovite Vanya i bilo koji. Prodavačica je nagovorila da se odvedu i tako da im je dosadno. Spasio na kavezu i uzeo Willera iz njezine sestre, koji je nakon što je Korella ostala.

Poznato je poznato užasne priče o valovima. Da neprestano viču, puno rastu i agresivni su za vlasnike. Bilo da je to sve laži, bilo da smo samo sretni. Ali naš par je samo divan. Neprestano komuniciraju jedni s drugima i ne zahtijevaju stalnu pozornost od nas. Djeca su svladala djecom svaki drugi dan i navijaju se zabavno na pranchoku. Kupili smo vrlo mali - 1.5 mjesec.

Nisam ni pomislio da valovita papige mogu biti takva zanimljiva i pametna. Vole letjeti. Ne slušajte nikoga, ako vam je rečeno da su ove mrvice dovoljne stanice. Svaka ptica treba gnječiti krila i dobiti nositi. Pokušali bismo takve savjetnike sve mojim životom da ne napuštamo jednosobni stan.

Naše kućanice

Vanka je vrlo hrabra i prvi je riskirao da ide izvan ćelije. Anya se dugo bojala i još uvijek ne leti iz sobe u hodniku. Voli sjediti na glavi kćeri ili ruku dok gledamo TV. Vrlo je zgodan jer ne morate ići po cijelom stanu i uhvatiti papagaj.

Vanya je smiješna. On sam ulazi u kavez samo ako je dobio i jako umoran. Tijekom ljeta gotovo smo se dogodili katastrofiji. Vanka je poletjela na rešetku na prozoru i oštetila krila. Tretirani su oko dva tjedna. Sjedio je smijeh i anka ga je tako nježno ukrao. Ali dječak nije izletio kroz prozor.

Naš slatki par jede li žito, povrće i voće. Odrezali smo ih na najmanji komadi i nude bebe postupno. Vanya s Anach prvi je odbio i jebeno samo zrno. Morao sam pasti povrće u stanje pire. Postupno su okusili delikatnost i sada se cijeli dan uklapaju u jabuku da ga ugrize nekoliko puta.

Naše kućanice

U kutu stanice visi ogroman komad krede. Papige ga pokazuju na kljun. Nakon što je kreda pala. Moždani udar bio je ... Parrotovi se smirile samo kad je kći nosila kredu natrag. U plavičnoj, svijet i harmonija ponovno su kraljevali.

Danas, Vanya s Anneom. Nismo zažalili kupnju za minutu. Poznato je da mnoga prljavština iz papiga. Pa, ne znam ... ako ne čistite kod kuće, uvijek će prljavština biti. I navečer je soba dvije minute.

Podijelite na društvenim mrežama::

Slično