Odnosi valovita s umjetnom djevojkom otišle su u slijep

Odnosi valovita s umjetnom djevojkom otišle su u slijep

U našoj obitelji živi valoviti papagaj po imenu Kesha. Uzeli smo ga s vrlo mladom ribom, tako da se cijelo razdoblje ptica dogodilo prije naših očiju. A ponekad je donijelo značajne neugodnosti.

Jednom nakon večere, papagaj je izveo dnevnu šetnju. Kesha je odletio iz sobe i sletio nasuprot velikom zrcalu koji stoji na podu. Staza i ranije pokazali su interes za ovu temu interijera. Međutim, ovaj put, Innokentius je proširio prije razmišljanja, zaustavio se i počeo se okretati jelo hrane.

Bili smo šokirani. Tata je predložio da se i papagaj preselio, ili izgleda tako loše da mu je bolestan od sebe. Tada je propecijacija postala kljuna od poda ostataka hrane i razmazati ih u zrcalu. Da bih zaustavio Vakhanaliju, morao sam izolirati papagaj u kavezu. Čudno je dovoljno, reagirao je na ono što se događa normalno, a cijela večer je ostala mirna. Došli smo na mišljenje da se sve isto Kesha preselio.

Sljedećeg jutra, ljubimac je čvrsto izazvan i ponovno je otišao u šetnju. Nakon što se sjedi u blizini zrcala, papagaj je ponovio jučerašnji postupak. Nemoguće je izdržati. Hitno smo otišli u veterinaru. Specijalist je pregledao pticu, pojasnio je dob, nakon čega je dijagnosticiran.

Innokentia ima razdoblje puberteta. On uzima vlastiti odraz za ženku i pokušava se brinuti.Naravno, vijest nas je prevarila, ali takve metode zavođenja bile su neprihvatljive, tako da je ogledalo moralo okrenuti.

Tijekom vikenda posjetite nas sestra s njom sinom. Dok su odrasli razgovarali, moj nećak igrao na kauč igračka papagaj prikupljenog od LEGO dizajnera. Iza šalice čaja, sestra je primijetila da se naš papagaj aktivno kreće u kavezu.

Ima seksualno sazrijevanje. Pogledaj što će se sada dogoditi, rekao sam.

Okrenuo je zrcalno lice i ispustio predmemoriju. Međutim, iznenađenje papagaja sjeo je pokraj nećaka i počeo pokazivati ​​interes za igračku. Pokušao ju je oguliti. Dijete se nasmijalo, ali suze s kauča i nastavila igrati na podu. Kesha je nastavio za njih.

Igra je bila prisiljena prekinuti, jer je papagaj stalno vezan za dječju igračku. Shvatio sam da će ta prilika spasiti ogledalo i zamolili nećak da ostavi plastičnu pticu. Naravno, odbio je. Morao sam se prebaciti na sestru. Uvjerivanja i obećanja za kupnju dva slična PTA još uvijek pogođena. Od tog dana, Innokentia se pojavila plastična djevojka. Istina, šest mjeseci kasnije, kao istinska Casanova, bacila je strast.

Podijelite na društvenim mrežama::

Slično