Parrot je pronašao neobičan materijal za gnijezdo

Parrot je pronašao neobičan materijal za gnijezdo

Za drugu godinu imamo omiljenu valovitu papagajnu djevojku po imenu Georges. Šarmantna ptica uspjela je sprijateljiti se sa svim stanovnicima kuće, uključujući i perzijsku mačku stepu.

Prvi put smo zabrinuti da će je mačka početi loviti. Međutim, životinje su započele prijatelje i čak naučile zajednički zadržati svoje slobodno vrijeme. Njihova voljena igra skriva tražiti. Georgetta se popela u neko sklonište, a Stepan je lutao oko stana, pokušavajući pronaći susjeda osobe.

Na novogodišnjih blagdana odlučili smo se ažurirati popravke u djeci. Činjenica je da je ptica voljela rastrgati rubove pozadine dok hodaju. Letjela je na ormar ili policu i pažljivo ukloniti zglobove. Isprva je muž bio obrubljen, ali se s vremenom povukao.

Za kozmetičke popravke, palete su kupili, kit i glavni shgggy ružičasti tepih. Moja kćer je sanjala o takvom danu. Svi građevinski materijali privremeno se nalaze u velikoj sobi, gdje se dijete presele.

Kućni ljubimci u prvoj večeri izabrali su nepoznate predmete. Stepan, hodanje niz role, popeo se na njih i zaspao. Georgette za šetnju pokušao je razbiti film za pakiranje s kljunom. Morao sam proturječiti sankcijama. Nije zaustavio nemirnu pticu i morao odgoditi pozadinu.

Sljedećeg dana, životinje su se prebacile na valjani tepih. Georgette se popeo u rolu, a Stepan je sjedio i pogledao je s kraja. Bird nije izašla vani. Kuhala je udobno među velikom hrpom i iskrivila glavu. Tako se nastavio nekoliko dana. Šalio smo se da je Georgetta osjetila pileće korijene. Svake večeri morala je namamiti da stavi na noć u kavezu.

Svaki dan je promaknut popravak. Uskoro je došao konačni dio - polaganje tepiha. Dovođenje u vrtić, muž je počeo kotrljati. Koje je to bilo iznenađenje kada je premaz otpušten na premaz, dimenzije nalik na našem papiru. Ispada da je cijeli tjedan Georgette polako povukao vilus i pohranilo ih u obliku gnijezda. Bilo je sretno što je ovaj rub naknadno izrezao i zatvorio plinth.

">
Podijelite na društvenim mrežama::

Slično