Koliko je sparrow osvojio srce impregnirane majke

Koliko je Sparrow osvojio srce impregnirane majke

Ova zanimljiva i neobična priča dogodila mi se prošle godine. Moja najbolja djevojka Masha je otišla u selo do bake s djedom na odmoru. Cijelo sam ljeto čekala njezin dolazak poput mane nebeskog. A onda je došao dan, djevojka je nazvala i rekla da mogu doći k njoj, neka mi je iznenadila. I za nekoliko minuta sam mitch na svim parovima do prijatelja kuće.

Čim sam otvorio ulazna vrata, onda sam odmah pokvario vrapca. Čuo sam iritirani vrisak Mashki: Uhvatite ga! Zbivati! Ne dopustite da se ne dopusti!. Kao što nije čudno, brzo sam shvatio da tražim od mene, i uhvatio sam zanos u skoku.

Zatim je slijedio gomilu pitanja o mom dijelu o ovom stvaranju, u odgovorima na koje sam saznao da je to Chirmina pilić pronašla sve u šumi. I odlučio ga uzeti sa mnom, jer ne ostaviti bebu u potpunosti sama u strašnoj gustoj šumi bez hrane.

Masha ga je usredotočila i odlučila ga odvesti u grad. Ali to je problem, njezina mama je apsolutno protiv kućnih ljubimaca, više divljih ptica. Dakle, Mashka mi je htjela dati vradra.

Naravno, odlučio sam pomoći svom prijatelju.

Dani su išli, a Masha još uvijek nije mogla odlučiti o razgovoru, jer je njezina majka radila u liječniku u bolnici, a posljednji su dani bili vrlo napeti. Ali se jedan trenutak dogodio. Uklonjen sam u kući, slušao je glazbu, plesao i potpuno zaboravio na Sparrow, otvorio prozor za odzračivanje.

Otkrio sam nestalo dijete samo navečer. Tražim cijelo područje, mislio sam na mene u panici. Došao sam do odluke dok ne kažem Mashki, i dalje ga ne može pokupiti.

Bilo je još jedan dan. Naravno, složio sam se, ali sam odgodio svoj dolazak kao što sam mogao. Uostalom, očekivao sam čudo, nadajući se pojavu vrapca u mom prozoru. Ali nažalost, morala sam reći svu djevojku.

Došao sam s njom samo navečer. Vidjevši moje kristacked oči i drhtave usne, Mashka je odmah shvatila sve. Željeli smo ga tražiti, ali to se dogodilo nemoguće. . Nije teško pogoditi da je to bio najotporniji pernati.

To je ono što je rekla: Ispada da je Sparrow letio u prozoru njezina bolničkog ureda. . Kad se vratila kući kroz park, onda je neka ptica sletjela na rame. Mama je odmah saznala da je to vrlo istaknuto. Zgužvala ga je iritacijom iz ramena.

Ova se situacija dogodila od dana dnevno. Varobukhek ju je uporno slijedio. .

Podijelite na društvenim mrežama::

Slično