Kako smo zbunili papige i ono što je izašlo iz toga

Kako smo zbunili papige i ono što je izašlo iz toga

Ja i moj prijatelj Sasha imamo papige, valovite pasmine. Kupili smo ih zajedno, u jednoj trgovini. U to vrijeme prijatelj nudi kupiti ptice istih veličina i boja. Tko bi mogao misliti da će se pretvoriti u smiješnu priču ..

Dva mjeseca kasnije, otišao sam na preventivnu inspekciju veterinaru sa Sasha i s našim papigom. Red u klinici bio je ogroman, čekali smo jedan i pol sata. I sada je došlo do moje predmemorije.

Postupak je brzo završen. Već sam izašao iz ureda kao liječnik, Svetlana Viktorovna, pozvala me da nešto razjasnim u dokumentima. Stavljajući nošenje papigom na stolu, morao sam se vratiti. Napravio sam neke ispravke u novinama, uzeo je nošenje i otišao zajedno s Sascha domom.

Brzo sam došao kući i odmah sjeo na računalo. Radila je oko četiri sata. A od Kesha nije nastavio ni jedan zvuk da mu je bio vrlo čudan za njega, jer se ne razlikuje u ljubavi prema tišini.

Razmišljajući što mu se dogodilo, učinio sam sve na ovoj nesretnoj inspekciji u klinici. Ali ova slika je trajala do večeri, a onda sam bio oprezan. Postao sam se bojati papagaja. Što mu se moglo dogoditi? Iz nekog razloga, u takvim trenucima mnogi ljudi imaju naviku izmisliti tragične posljedice. Odmah sam pomislio da se razbolio ili bio hladan, ili će uskoro umrijeti!

Nisam spavala cijelu noć, a ne zbog uobičajenog krika Keschija, već, naprotiv, zbog njegove odsutnosti. Sutradan nisam imao osobu i odlučio sam nazvati Sasha.

Ono što je bilo moje iznenađenje kad je Sasha počeo reći da se takva situacija dogodila svojoj Goshi, ali naprotiv! Njegov papagaj postao je vrlo uzbuđen, neprestano viknuo. Moj prijatelj s mojim prijateljem dugo vremena mislio je i odrazio na ovo.

Bilo je stvarno čudno. Promjena u jednom papagaju je tamo gdje još nije, ali metamorfoza je odmah na dva - ovo je pravi užas! Sasha je ponudila upoznati me kod kuće i osobno razgovarati o tome.

Za nekoliko sati on i Gosha već su bili sa mnom. Pokazao sam mu moj papagaj i ... počeo se smijati! Nisam razumjela što se događa, i zašto se nasmijao nad našom zajedničkom tugom ... kako se ispostavilo, samo smo zbunili nošenje, i papige sami!

Sada možete nazvati ovu situaciju vrlo glupu, ali onda, na živčanom tlu, to je bio stvarno neobjašnjiv incident. Ni ja, ni Sasha, nisu ni razmišljali o činjenici da je moj papagaj Kesha uvijek bio vrlo veseo, volio je vikati i letjeti oko kuće, a njegova Gosha je bila vrlo mirna, voljena tišina, a onda je postalo oštro suprotno!

Već smo se sjetili ove lekcije - potrebno je biti pažljivo.

">
Podijelite na društvenim mrežama::

Slično