Papige koje smo se toliko zabavljali da smo se odlučili vjenčati

Papige koje smo se toliko zabavljali da smo se odlučili vjenčati

Prilično dugo vremena moja djevojka je imala papagaj Kakade, koju sam me jako volio. Činjenica je da je svaki put kad sam se pojavio na polju njegovog mišljenja, rekao je: "Cor-Ramet me", očito mi nagovještava da bi bilo lijepo da ga hranimo.

Naravno, u takvim trenucima djevojke zabavljam se na mene i izvijestio da sam sada novi konobar za njezin ljubimac. Nasmijao sam se i propustio, ali želja da se pusti brz papagaj na kebabu rođen s nevjerojatnim postojanjem.

Nakon dugih šaličkih bitaka, djevojka me još uvijek uvjerila da kupim sličan papagaj. Sjećam se kakve avanture uvijek očekujem od nje, želja da se pridruži na ovaj način nastala odmah nakon kupnje.

Nakon čitanja na internetu o tome kako postupiti u učenju, počeo sam raditi. Svake večeri, na župi s posla, pripremao sam se večeru, a paralelno s ovim rekao je da je dragocjena riječ zapamtiti papagaj. Ponekad, zaboravljajući, riječi koje su daleko od književne. Osobito s malim incidentima tijekom kuhanja.

Oko šest mjeseci naučio sam papagaj da kažem ono što trebate. Imala sam želju da to napravim tako da su njegove riječi barem malo s riječima: "Nahrani me". Nakon dugo očekivanog čuo: "Ruke" htjele se odmah hvaliti djevojkom.

Nakon imenovanja dana X, kao i obično, pozvao prijatelja da posjeti (radije datum) i pognuše, kažu, to je ono što je moj obrtnici. Moja djevojka voli humor, i naravno napravio lukav plan. Proveo sam je u kuhinji, prekriven stolom, izlio vino na naočale. I ovdje:

P-HR - Izgovor papiga.

Daleko od mene - i dalje djevojka.

U tom trenutku sam rastegnut ruke na praznu ploču ispred djevojke kako bih promijenio jelo. Slušajući, nehotice se zamrznula. Naravno, nakon takve izvedbe u kuhinji bio je prijateljski smijeh. U redu, ako nasmijamo i zaboravimo, ali ne. Došli smo "briljantnu" ideju da donesemo naše pernate prijatelje i pogledamo njihove akcije blizu jedni druge. Na to i obrijano.

Tjedan dana nakon tog slučaja, napokon sam se doista susreo donijeti moj ljubimac. . Nakon 15 minuta djevojka kaže "ljubav".

Kažete za papagaj djevojke.

Ispostavilo se da je na ovom originalnom načinu željela priznati za ljubav nego što me je palo na dubine duše. Ovdje moj papagaj izgovara:

R-HR - i onda čuti:

Cor-ramatu.

Pokazalo se nešto poput: "Volim ruke koje me hrane". . Općenito, podučavajući papagaj, nadao sam se nečemu poput: "P-HR. Cor-ramatu.»Ali izašlo je još bolje. Mi smo mladenci i godinu dana već u braku. I dva pernata pljačkaša i nastavljaju nas oduševiti.

Podijelite na društvenim mrežama::

Slično