Moj vrapca je započeo moju obitelj

Moj vrapca je započeo moju obitelj

zdravo! Danas ću reći o Sparrow Richardu. Hodao sam oko parka i vidio da se dvije vrapce leti oko Zemlje. Otišao sam vidjeti, ali odmah su odletjeli. I onda sam vidio malu ribu na tlu, očito sumorna.

Odlučio vidjeti gdje je pilić pao i što mogu pomoći. Gnijezda su bila na samom vrhu, čak nije poznato kako je preživio, padajući s takve visine. Moje dobro srce mi nije dalo da ga ostavim na prašnjavoj napuštenoj ulici.

Uzeo sam ga kući i zasadio u domaću knjigu gniježđenja, hranjenu i pio pilić iz štrcaljke. Nakon nekoliko mjeseci moje temeljite skrbi, narastao je i pričvrstio.

Shvatio sam da ću uskoro ću se oprostiti Richardu i iz tih misli sam bio tužan, ali shvatio sam da će biti bolji.

Doveo sam ga u park i pustio, bacio je oko mene, a zatim odletio do borova. Proveo sam ga svaki dan, napravio hranicu. Nekoliko dana kasnije našao je djevojku, nazvao sam ga Bellom. Vidjelo se da je zadovoljan svojom sudbinom.

Malo kasnije, primijetio sam da je sve više i često negdje leti. Odlučio sam ga pratiti, ispostavilo se da je letio u susjednu ribolovnu liniju u svom gnijezdu, gdje je čekao piliće. Pet pet pilića.

Malo mravljeno je tako slično Richardu u mladosti koje sam nazvao bogati. Izgledao je kao Richard čak i karakter. Tijekom vremena, pilići su uzgajani i naučili letjeti. Uskoro su bili isti kao i Richard. Pomogao sam Richardu da pleše obitelj.

Ljudi vole prirodu i ona će te voljeti. Feed ptice, voditi brigu o beskućnicima, voljeti ih dok nas vole. Ne zaboravite na našu braću manji čak i na karantenu, jer svi ujedinjujemo dobro srce.

Autor Bakatovich Sofija

Podijelite na društvenim mrežama::

Slično