Kako je moja djevojka spasila papagaj od loših vlasnika

Kako je moja djevojka spasila papagaj od loših vlasnika

Želim ispričati priču o Parrotu Jaco. Prava, zanimljiva i poučna priča za ljude koji će to učiniti još jednom razmišljati prije početka ptice kao kućnog ljubimca.

Imam Anya djevojku, čija se obitelj bavi uzgojem ptica različitih pasmina, ona nema dušu u njima. Ako ih posjetite, možete vidjeti valovite papige, karell, pa čak i papige ara pasmine.

Ova se priča dogodila na redovnom radnom danu kada je Anya, radila na računalu, slučajno pronašla najavu s prodajom Jaco ptica za mali iznos. Nazvala je broj i došla vidjeti. Ali ono što je vidjela kako ju je jako iznenadila i zbunila!

U maloj ćeliji, namijenjen papirima malih pasmina, Jaco dječak je sjedio od strane Hermanna. Pogled na pticu i njegovo stanje bio je strašan. Leđa mu je bila obrubljena, uopće nije bilo pera, počinio je kurac i nije dopustio. Štoviše, papagaj izgovaralo je zaklenske riječi.

Anya je bila divlje šteta. Na svim pitanjima vlasnicima kako je donijela pticu u takvu državu, zašto držati u tako maloj ćeliji, vlasnici nisu rekli ništa razumljivo. Ne razmišljam o kratkom, kupila je pticu, dajući posljednje uštede.

Sve do kuće, bila je užasnuta, zašto se ljudi ismijavaju životinje. Uostalom, njezina je kuća čekala njezinu voljenu pticu iste vrste, iste veličine. Ali s jednom velikom razlikom, njezina tarska okupala se zaljubljenom, jedući voće i povrće svaki dan. .

Čim se Anya došla kući s novim stanarom, odmah ga je istaknula kavez veći, prostrani, sjeckani voće, povrće. Herman koji se povezuje s velikim kaustiom na sve, ali gledajući hranu, doslovno ju je bacio, jedeći sve što je stavio. Djevojka je dugo vremena promijenila karakter ptice, osvojio je od opscenih riječi.

I, zahvaljujući velikoj ljubavi i skrbi, gotovo je postigla rezultat. . Na ženama i djeci, ptica ne reagira na bilo koji način, međutim, čim se čovjek pojavljuje u kući, Herman se doslovno baca da se bori, Ani muž može biti neizražljiv.

To sugerira da je čovjek uvrijeđen, a možda i ptice pobijedili, a ona je već formirala zaštitnu reakciju. Sada Herman ne zna, dobro je zadržan, razrijeđen, s prekrasnom bojom papiga, koji je već odrastao i prolazi kroz hranu kao dijete.

Anna je gotovo uspjela odbiti pticu od loših riječi, ali ponekad i dalje mogu vatra. Jedino što ostaje je agresija muškarcima.

Ova priča pozivam sve ljude na planetu prije nego što napravite kućnog ljubimca, bilo da je to ptica, mačka ili pas, molim te, mislim da možeš dati skrb i ljubav, brinuti za njih.

">
Podijelite na društvenim mrežama::

Slično