Odjednom smo dali papiga i bio je vrlo talentiran

Odjednom smo dali papiga i bio je vrlo talentiran

Prije nekoliko godina, moja obitelj i ja odlučili smo otići na otvaranje umjetničke izložbe. Večer je bio uspješan u slavi: razgovarali s zanimljivim ljudima, uživali u umjetnosti i ugodnoj atmosferi večeri. .

- Uzmi papiga! Rekla je, protežući se do nas domaće, slaganje sa skokom rupa na stranama.

Pogledali smo ga u iznenađenju, zašto nam je potrebna ptica? Imamo psa kod kuće, svakako neće biti dovoljna za to, a neočekivano je sve nekako.

On je dobar, plava je lijepa - lijepa! Feed ovdje, također uzeti. Imali ste ptice i proteže se vrećicom s hranom.

Pa, da, ptice su bile. Jednom davno kanary, a kasnije papagav, koji je jednom psa u nosu vrhunac i od tada ih ne sviđa. Stanica je čak i negdje u skladišnoj sobi.

Pa, molim te, molim te, a onda će njegova mačka jesti. Posljednji put, gotovo se izvukla kroz tjesteninu, ona ga lovi, svugdje nalazi! - i proteže se kutiju.

Bila je šteta da postane papagaj i njegova ljubavnica, odnijela kući.

Parrot se doista ispostavilo da je vrlo lijepa, plavkasto valovita, mirna, nije klesala kad je uzeo u rukama. Tako se sve brzo dogodilo da je ime papagaja zaboravio pitati, zove Chirik.

Napravio sam privremeni kavez iz otvorenog plastičnog zaslona za baterije grijanja, fiksirana žicom, stavila piće i posudu s hranom, napravio glupi grana, novine su dijelili. . Prilično prikladno privremeno kućište, dok se druga stanica suši. Da, i na sat je gotovo ponoć.

Ujutro idemo u kuhinju - nema ptica. Na improviziranoj ćeliji na strani žice nije zatražena. Losos. Buka nije bila, nema perja, onda to nije pas. Snimci i prozori zatvoreni. Pretraživao sve - bez uspjeha. A onda je još uvijek savjest mučenja - uzeli su kućnog ljubimca i nisu isključili, također imam vlasnike!

Nekoliko sati sve je bilo mirno, a onda je primijetio da se pas ponaša čudno. Pokazuje da trebate ići u kuhinju. Došao - ništa, možda želi, ali tek nedavno se hranio! Koliko može biti! Poslao je psa Ravoisi, a sami su i dalje pretražuju i bez rezultata.

Otišao sam u kuhinji čaj kako bih bio spreman, miow netko. Pa, gdje je mačka na petom katu? Iako je možda susjedska mačka na našem balkonu popela? Otišao sam na provjeru, nema nikoga, i naš pas mirno spava na svom mjestu. Čuo sam, možda. Dolazim u kuhinju i čujem zasebnu meow!

Kitty Kitty! - Potpuno lud, nitko.

Meow miow! - Ja odgovaram.

Otišao sam na zvuk na strani prozora, nema nikoga, samo cvijeće u loncima, vazi s buketom i sve! Već sam počeo misliti da sa mnom nije u redu, slušne halucinacije.

Mijau! - negdje usko. Rub stajališta je uhvaćen premješten, pogledao ... u buketu s cvijećem, točno u dubinama, sjedio naš papagaj i očajni meoweow!

Mijau! Kesha je dobra! Mijau! Poljubimo se!

Tako smo saznali da je naš papagaj ime predmemorije i da voli razgovarati!

Podijelite na društvenim mrežama::

Slično