Koliko nam je četrdeset opljačkana

Koliko nam je četrdeset opljačkana

Smiješna priča nas se dogodila u jednom parku. Moj suprug i dvogodišnji sin otišli su tamo kako bi nahranili clarope. Prethodno je kupio narezani kruh, malo poslastica za sebe i zadovoljan klupom ispred ribnjaka. Sjedimo na sebi, govorimo opušteno, pritiskom na komad kruha i baciti dode. Ptice su pune, dijete squeals od sreće i radujemo se u malom odmoru.

Mlađa kći ostavila je na roditeljima - ljepota. Samo tijekom šetnje kupio je novu zvečku za nju i stavio kolica na donji sloj.

Naša idila prekinula je ogromnu četrdeset. Ona, očito, zarobljeni da razjasnimo feed, ali ne obraćam pažnju. Prvo se vrti od daljine i gledao kako bacimo kruh u ribnjak. Tada sam riskirao da se približi. Ne želimo nam se, bacili smo je komad. Zgrabila je i odletjela s plijenom na stablu. Tu je okusio poslasticu i vratio se za aditiv.

Koliko nam je četrdeset opljačkana

Sada smo nekada bacili komad dodder, a drugi - stupio je četrdeset. Potpuno je ovladala i skočila na ručku kolica. Pa, pusti ga da sjedi, dijete još uvijek trči duž ribnjaka.

Ali onda je potonji dobio svijetlo zveckanje, zgrabio ju i brzo odletio u grančicu. Upravo u ovom trenutku, sin nam se vratio za nove dijelove kruha. Roar je bio ...

Koliko nam je četrdeset opljačkana

Odlučio je mamiti kruh Soroki. Ali, činilo se da je zasićena i nije požurila letjeti iz grane za liječenje. Kao što je jednostavno nismo namarali. Beskoristan. Situacija je sjala, sin je plakao, a divan dan je bio pod prijetnjom sloma.

Morao sam hitno izmisliti put da spasim situaciju. Imali smo mali ukusni sir. Muž je uzeo komad i donio ga na drvo. Ali lukav četrdeset nije pao. Što uraditi…. Muž je stavio sir u lišće stabla i sjeo na klupu. Četrdeset usudi na grani, i to nije riješeno da se spusti. Ali želja za okusom sira bila je jača. Pridružila se tlu s zveckanjem, zgrabila sir i bila je sljedeća.

Tako smo mi i patke s selom, a zvecha je spašena.

Podijelite na društvenim mrežama::

Slično