Kako uplašiti korejski iz peradi

Kako uplašiti korejski iz peradi

Držite farmu s peradi i Korsu svake sezone napada ih. Što učiniti u takvoj situaciji? Kako se usuditi štetočina? Ovdje su neke mogućnosti kako preplašiti Korshun iz peradi.

Koristite plaže ili lutke

Postoje screelers "oči" koje imaju plašiti boju slika. Otpustite takvim očima uzrokuju nelagodu u pticama i želju da brže napuste teritorij. Također, ptice plaše sjajne stavke: trake iz Motleyjevih boja, CD-ova.

Ako ne želite potrošiti novac, možete napraviti vlastito odbacivanje. Ova metoda dobro funkcionira u lošem vremenu. Osobito u vjetrovitom kada predmeti zamahuju i prave glasne zvukove. Ali, nažalost, Korshun će se nakon nekog vremena naviknuti na ovu metodu.

Sporovi s senzorom pokreta

Postoji štedljiv način za preplašiti ptice s reproduciranjem vode. Senzor detektira pristup uljeza i oslobađa struju vode. Pros: Ova metoda ne samo da se ne smije uplašiti, već i sipati žetvu ako se perad sadržana ispod neba. Minus: ne odgovara uvijek na pokrete.

Pomoću prepreka

Raspolagati na teritoriju različitih barijera: rešetke, šiljke i t.D. Možete napraviti olovku za perad i povući mrežu s ćelijom od 10-15 mm. Korshuus se brzo smeta da toliko uhvati ptice, i on će odletjeti da potraži drugi plijen. Ova se metoda smatra jednim od najboljih načina.

Šiljci su najlakši i jeftini način. Na primjer, neki su plastični šiljci koji su vezani uz ljepilo na površinu. Ali jezgra je moćna ptica koja može razbiti takvu zaštitu, pa je bolje staviti metal. Oni imaju fleksibilan temelj i pričvršćeni su na neravnomjernu površinu.

Kemijska zaštita

Posebne pripreme se prodaju u Metapteesu koji mogu zbuniti i preplašiti predator. Na primjer, postoji mješavina koja je sigurna za ljude, ali pobijedite apetit predatora. Postoji više agresivnih tvari.

Nadamo se da će jedan od ovih savjeta pomoći u rješavanju problema.

Vi ćete nam jako pomoći ako dijelite članak u društvenim mrežama i stavite. Hvala ti za to.

">
Podijelite na društvenim mrežama::

Slično