Pileći rez, a ja ne

Pileći rez, a ja ne

Moja opažanja su mi predložila da neki ptičji ponašanje nalikuje ljudima. I to nije ni hod ili se želi boriti. Tako da me možete razumjeti, reći vam priču koja se dogodila u mojim očima i puno učio.

Kad sam imao 15 godina, proveo sam odmor u selu djedova i baka. Nigdje ne ići - roditelji su mnogo radili i bojali me ostaviti na miru bez nadzora. Oh, kao tranzicijska dob, zahvaljujući kojoj sam već uspio "osvijetliti" prije predaka. Stoga su me poslali u selo, pod nadzorom starije generacije.

U selu je bilo dosadno - nisam znao nikoga, svi poznati od djetinjstva više ne dolazi. U trgovini sam prvog dana "pokazao", tako da se prodavatelj sjeća, koji ne može prodavati robu iz kategorije "od 18".

Favorimiranje mladih pomoćnika farme, baka je odlučila donijeti piliće. I sve je bilo u redu, dok je jedna piletina napustila njegovu legla. Pilići su otišli preko njezinih peta, ali Mama je ih je zajebala, a zatim letjela i sakrila. Pokušali smo podići mlade ljude drugim hektarima, ali nisu htjeli imati nešto s njima.

Ne razmišljam, baka je odlučila piti pileći mjesečinu. Izračun je bio istinit - nakon malog alkoholnog dijela, ptica je trebala. Istina, prvo "snort" i pogledao nas s ludim očima, ne razumijem što joj se događa s njom. Ali onda je počelo gnjaviti kokoši, koje smo uredno "bacili" na nju.

Prvi put sve je prošlo kao ulje. Čim je pileća počela juriti piliće, baka joj je dala nekoliko grama mjeseca. Mamash je ponovno postao dobar i okružen djecom skrb. Ali onda je program dao neuspjeh.

Nakon još jednog dijela alkoholne piletine, umjesto da žure na piliće, riješili su se bake. Hodala je iza nje i glasno nažalost, uklopiti se za piće i rekla joj kljun. Sve je naznačeno da ptica zahtijeva aditivu. Baka je blokirana, ali je dodala nekoliko kapi.

Zadovoljna piletina, lagano probušena, prolazila je u štali. Moja baka i ja uzdahne lagane, ali ne postoji nešto. Nakon nekoliko minuta, pilići su pobjegli iz staje s bukom. I onda je čuo glasan i neku vrstu buke.

Pokazalo se da je pijana pileća organizirala pogrom. Ne samo da su se djeca odvezala, tako i borba koja je uređena s plemenima. Međutim, oni to nisu nosili - uzeli su nitkovce i izbacili nakon pilića.

Od tada, piletina je potpuno napustila piliće. Upravo je učinio da je hodao iza bake i zatražio nešto, iako je sve jasno - to. Baka se okrenula veterinaru. Bio je šokiran, pokušao učiniti nešto s piletinom, ali ništa nije pomoglo. Blokirana je još nekoliko dana u dvorištu, a zatim je nestala.

Pilići su pronašli susjede za njezinu šupu. Nitko joj ne može pomoći. Ali ova priča mi je pomogla. Vidjeti pticu brzo izrezati, a sve što je sve dovelo, razmišljao sam o svom ponašanju. Sada sam već daleko od 40, tu je žena i djeca, ali pijem samo na blagdane, a onda malo u malo. Ali u tim dalekim 15 godina imao sam sve preduvjete da postanu Zabludigoy ..

">
Podijelite na društvenim mrežama::

Slično