Nego hranjenje pilić shaka

Nego hranjenje pilić shaka

Wacktail - pokretna vesela viseća ptica. I ona jako vjeruje čovjeku. Stoga neki ljudi žele zadržati trese, na primjer, u kavezu. Ili samo viđenje pilića, odlučite doći do spašavanja. Ako ste uzeli tako odgovornost odluku, trebali biste pročitati više detalja s značajkama tih ptica. Uostalom, ne želite nauditi vašoj olovci!

Što hrani trese

Za početak, analizirat ćemo sustav napajanja baterije u prirodnom okruženju. Glavna hrana ovih ptica, naravno, insekti. Leptiri, gusjenice, bugovi, mušice - temelj njihove prehrane. Ali i trese koriste male rakove, biljke sjemenke i male bobice. Međutim, treba napomenuti da ove ptice ne uzrokuju štetu na farme vrta. Dakle, ako ste primijetili na svojoj web-lokaciji Wagtail - trebate samo radovati. Bit će manje problema s insektima.

A ako ste primijetili na svom segmentu Wagtail, vjerojatno ste primijetili činjenicu da najčešće waggirls vode kopneni lov, brzo se kreću i trese sa svojim tankim repom. Ponekad, naravno, ptica hvata svoju snack jednostavan, ali obično hvata plijen, trest prvi put skida krila na kuku, a tek nakon toga jede Mig.

Na dan, potresanje jede više od 300 kukaca. Stoga, prije nego što odlučite hoćete li napustiti Waltail, prvo morate misliti da li možete dati potrebu za njom. .

Nego hranjenje pilić shaka

Kako ispraviti pilić

Da bi se nosili s ovim pitanjem, prije svega morate znati kako logteri hrani svoje piliće u prirodnom okruženju. Prije dva tjedna, pilići su u gnijezdu, a brižne roditelje im pružaju jedinstven.

Tijekom tog razdoblja pilići cure i čine prve odlaske. Takvi se pilići nazivaju. Ali na to, briga o roditeljima ne završava. Pilići se skrivaju u travi i sjede nepokretne do kraja razvojnog razdoblja, a roditelji i dalje brinu o pilićima.

Ako se odlučite pokupiti piliće kući, sada briga za njega i prije svega hrane, pada na ramena. Da biste hranjeli pilić kod kuće, možete ga pripremiti mješavinu svježeg sira, naribane mrkve i crva.

Zapamtite da se ne smije dodirivati ​​pilić. Najbolje je koristiti rukavice i pincete prilikom hranjenja. Ako je pilić vrlo mala i ne shvaća da trebate otvoriti kljun, onda možete lagano pritisnuti na svojoj bazi, donoseći pincete s hranom.

Stavite piliće treba pročišćenu vodu pomoću pipete. S vremena na vrijeme, u vodi možete otopiti vitamine da ojačaju imunitet ptice i izbjegavaju virusne infekcije.

Vi ćete nam jako pomoći ako dijelite članak u društvenim mrežama i stavite. Hvala ti za to.

Podijelite na društvenim mrežama::

Slično