Imajte dobru predmemoriju u obitelji

Imajte dobru predmemoriju u obitelji

Ta je priča počela od trenutka kad su moji roditelji počeli početi različite kućne ljubimce. Život u privatnoj kući daje svoje prednosti i slabosti. Mama voli razmnožiti razne životinje, od pilića i završiti kozama. Bilo je nekoliko pasa i mačaka u našoj kući, ali jednog dana, dolaze iz škole, vidio sam kavez s papagajom.

Bio je to naš prvi sastanak. Mali papagaj sjedio je na štapiću i pogledao me, ponekad chirik. Mama je rekla da je susjed odlučio dati ovaj papit, jer su postali previše. Zgrabio sam kavez s pticom i uzeo ga u moju sobu.

U to vrijeme, postojala je popularna tvornica grupa, njihove su pjesme zvučale svugdje, pa su također svidjelo moj papagaj. Počeo je zamahnuti u taktu melodija, pokušao cvrkutati u činu pjesme, a on je dobio.

Bilo je vremena, a postupno sam počeo primijetiti da moja kiska može govoriti. Jednog dana, ležao sam u krevetu i čuo: "Kiska je dobra, poljubac". .

I čim ga udari u kljunu, odmah je letio natrag u zrcalo. Dolaze na roditelje i rekao što se dogodilo, također su bili malo u šoku. Ali to nije bilo gotovo.

Podizanje ujutro, izdao sam papagaj iz kaveza, volio je pušiti krila i letjeti po sobi, a zatim sjesti na moje rame i voziti. Ponekad on tako glasno cvrkuta moje uho, već su se oči smanjile.

Mama u kuhinji upravo je uspjela pokriti tave s poklopcem, tako da Kesha nije pasti tamo. Postao je moj. Leteći od mog ramena na mom ramenu, volio ga je kljucati preko Uhovog režnja, što je otac snažno zakleo. I on, kao da se ništa nije dogodilo, vratio mi se i tiho tweet, kao da se zakleo kao odgovor.

S mačkama, sve nije bilo tako dobro, jer su već bili uhvaćeni za zločin. Kad sam donio kavez s papagajom u kuhinji, i sama je otišla u školu, pokušali su na predmemoriji, istina je neuspješna.

Prema majci, otac je zaspao u kuhinji, bilo je glasno tutnjava. Ova mačka je skočila u kavez, a ona je pala na pod. I papagaj mirno odnijela je iz nje i sjeo svog oca na lice nakon svega, mačke neće skočiti vlasnika na licu. Pronalaženje papagaja, mama ga je poslala u moju sobu, a mačke su pretrpjele kaznu.

Tjedan dana kasnije morao sam otići na natjecanje u drugom gradu, i pitao sam mamu kako bi ponekad došla k Kesha, bio je moj društveni.

Dan kasnije, postojao je poziv i mama, smijali se, počeli govoriti što se dogodilo: "Zamislite, dođem u tvoju sobu, Kesha sjedi ispred svog ogledala, kaže što je dobro on jest. I onda vrišteći o poljupcu i kljunu se dodiruje zrcalu. Ali to nije najvažnija stvar. Kad sam sjeo s njim, razgovarao sam i počeo otići, tišina je šutjela i, u tišini, čula sam - doći ćeš? I to je ponuda za pitanja ".

Od tog dana do danas, Keska - naše stado!

Podijelite na društvenim mrežama::

Slično